Hirdetés
(X)

A falak és a falak színe nagyban meghatározza egy ház vagy lakás egész arculatát és hangulatát. Éppen ezért a legtöbben szeretik az igazán különleges, nem mindennapi megoldásokat.

A megvalósítás azonban feltétlenül szakember munkáját igényli, esetleg bonyolult kivitelezéssel kell, hogy járjon? A válaszunk az, hogy nem. A krétafesték lehet az, amit kerestél, csak eddig nem tudtál róla. 

Egyszerű megoldás a tündöklő falakért

Ha most feltetted magadnak a kérdést, hogy mi is az a krétafesték, azonnal elmondjuk neked. Egy olyan prémiumminőségű festékről van szó, melynek segítségével könnyedén, bármiféle szaktudás és erőfeszítés nélkül varázsolhatod falaidat kivételessé. Persze, varázslatra sincs semmi szükség. 

A La Pajarita krétafestékkel szinte gyerekjáték a munka, akár alapozás nélkül is alkalmazhatod, minden festhető falfelületre. A fedőképessége pedig egészen biztosan elnyeri majd a tetszésedet, hiszen időtálló és tizenkét különböző színben is kapható.

Miért csináljam én magam?

Az emberek túlnyomó többsége azért nem vág bele az otthoni munkálatokba, mert azt gondolják, hogy túl sok munkával és rendetlenséggel járna, illetve a végeredmény biztosan nem is lenne olyan mutatós, mintha egy szakember segítségét vették volna igénybe. Nos, azt kell, hogy mondjuk, hogy ez bizony nem minden esetben van így. 

A La Pajarita krétafesték kitűnően tapad minden festhető felületen, akár már egy rétegben is fedőképes, nem mellesleg ecsettel, hengerrel és festékszóróval is egyszerűen felvihető a kiválasztott falra. A teljes száradást követően pedig a kifestett fal akár tízezerszer (!) is lemoshatóvá válik. A foltok vagy a váratlan gyermekrajzok többé nem okoznak álmatlan éjszakákat. Szinte hihetetlen, igaz? Mi azonnal kérjük.

Hol szerezhetem be?

Ez pedig még szinte magánál a festés folyamatánál is egyszerűbb. A prémiumminőségű, egyenesen Spanyolországból származó krétafestékek megtalálhatóak a Birdo Shopban. Nemcsak környezetbarát, kiváló ár-érték arányú termékekkkel dolgozhatsz az otthonodon, de segítségükkel saját kezűleg alakíthatod ki/át, illetve újíthatod fel lakásodat és kidobásra szánt bútoraidat. 

Nemcsak egy rendkívül menő és vagány hobbit tudhatsz ezzel magadénak, de az alkotás öröme és a sikerélmény érzése jót tesz a lelkednek is. És persze az otthonodnak is, ami így a te kezed munkáját dicséri majd. Mások pedig a végeredményt. Sőt, régi, megunt bútoraidnak sem kell kimaradniuk, hiszen a krétafesték tökéletes társ a felújításban és a dekorálásban egyaránt.

Te milyen színnel kezdesz majd? Bármelyiket is választod majd, egészen biztos, hogy a La Pajarita krétafesték lesz az új legjobb barátod.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás