A rovat kizárólagos támogatója

Na tessék! Klímaváltozás, hómentes, tavaszias karácsony, hóember hiány.  Ne aggódj, van megoldás! Légy kreatív, és készíts nélkülözhetetlen különleges táskát, hogy  apró hóembered mindig kéznél legyen 🙂 Ezzel már nevezhetsz is az antizöld/ fölösleges áruk fórumára.

Ezzel a gyönyörű Tsuchiya Kaban táskával folyamatosan sétálhatsz a hóembereddel. Értelmetlen, ám de komolytalan és szórakoztató kiegészítő, amely mindenképpen egyedi jelenséggé tesz pl. a karácsonyi ünnepek alatt.  És persze a hóember hordozó sárgarépa zsebbel és kivehető tálcával rendelkezik, így kis kedvencedet könnyebben kiveheted hordozójából. És ha elkészítenéd – ím a szabásminta 🙂  Igaz ahhoz nem ad tippet, hogy honnan szerezzünk mostanság alapanyagot hóemberünkhöz.

Ez a vízálló táska Yuko Matsuzawa legújabb őrült alkotása, amely ugyanazon márka görögdinnye táskáját követi, a The Fun of Carry sorozatból, amely kihívást jelent a tervezők számára, hogy legalább olyan szórakoztató legyen, mint szokatlan. ( no és talán más asszociációkat is beindít)
Forrás, és további képek >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás