A rovat kizárólagos támogatója

Rekordmennyiségű traktor-, teherautó- és személyautó gumi került ki az Ipolyból a Magosfa Alapítvány 10. jubileumi Ipolytisztítási akcióján, amelyet a folyó Tésa és Szob közötti szakaszán tartottak július első hétvégéjén.

A “gazdag termést” a rendkívül alacsony vízállás tette lehetővé, így ugyanis szinte végig láthatták a meder legalját is.

A gumiabroncsok mellett 75 zsák vegyes szemetet gyűjtöttek (petpalackok, sörösdobozok, zacskók, zsákok, cipők, papucsok, stb.), valamint háztartási gépeket (mosógép, televízió), autóalkatrészeket, rengeteg veszélyes hulladékot (vegyszeres kannákat, ceruzaelemeket), wc-csészéket, horgászfelszereléseket is találtak.
Az itt és itt található képek (is) magukért beszélnek.A szervező Magosfa Alapítvány köszöni az önkéntesek lelkes és áldozatos munkáját! Hálával tartozunk az ipolytölgyesi Polgármesteri Hivatalnak odaadó, önzetlen segítségéért, felajánlásaiért, valamint az ipolyszalkai Tájház rugalmasságáért, segítőkészségéért- írták honlapjukon, ahol további információk találhatók.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek