A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A vezeték nélküli vonalkódolvasó alkalmazása ma már a legtöbb, értékesítéssel foglalkozó vállalkozás számára természetes. Az Ön életét is könnyebbé teheti azzal, hogy gyorsabbá és ezzel hatékonyabbá teszi a munkát. Ismerje meg a további előnyeit!

A vezeték nélküli vonalkódolvasó – kényelmes lehetőség a mindennapokban

Minden mindennel összefügg: az öntapadó etikett címkéken (vagy az egyes termékek csomagolásán) vonalkódok vannak. A vonalkódok információkat tartalmaznak, amelyeket a DunaShop kínálatából is beszerezhető vonalkódolvasókkal lehet leolvasni. Egyszerű, hatékony azonosítás, ami lehet helyhez kötött vagy mobil, vezeték nélküli. 

Ha a vezeték nélküli vonalkódolvasók mellett teszi le a voksát, akkor egy megbízható és kényelmes megoldást talál a hétköznapi munkafolyamatok egyszerűsítésére. Fő előnye a könnyű mozgathatósága, a gyorsasága, ami a hatékonyság záloga is egyben.

A vezeték nélküli vonalkódolvasók a mobilitás győztesei

Miért jó, hogy ezek a készülékek mobilizálhatóak? Képzelje el azt a helyzetet, amikor nagyobb mennyiségű és nagyobb terjedelmű, súlyos áru érkezik Önhöz. Csak magához veszi a vezeték nélküli vonalkódolvasót, és egy-két könnyed kézmozdulattal beolvassa a vonalkódot vele. 

Nem kell cipekedni, nem kell az árut feleslegesen mozgatni – mert a mobil vonalkódolvasó Bluetooth vagy egyéb rádiós hálózat segítségével a számítógéphez vagy a pénztárgéphez csatlakozik, így egyszerű, kényelmes, gyors megoldást nyújt.

Miért érdemes Önnek is vezeték nélküli vonalkódolvasót venni?

Ennek több oka is van:

  • Gond nélkül mozgatható, mobilizálható – nem az árut kell mozgatnia a vonalkóddal együtt, hanem a kis súlyú vonalkódolvasót.
  • Többféle hatótávolsággal rendelkező verzió közül választhat – az igényei szerint meghatározhatja, hogy Önnek mire van szüksége 10 métertől egészen a 150 méteres hatótávolságig.
  • Hagyományos 1D vonalkódok vagy a modern 2D vonalkódok olvasására is képes változat közül választhat. Előnyösebb a 2D-s vonalkódolvasó, mert az mindkettőre képes.
  • Könnyen integrálhatóak már meglévő rendszerekbe, hiszen szinte bármilyen POS rendszerben működnek. Így nem lesz szüksége arra, hogy súlyos összegeket fizessen ki a többi eszköz cseréjére.
  • Egyes típusaik képesek arra is, hogy a digitális kijelzőkön megjelenő vonalkódokat beszkenneljék. Ez napjaink technikai fejlettsége mellett egyre természetesebb igény.

Hol tudja a legjobban hasznosítani az előnyöket?

Lényegében bárhol, ahol vonalkódolvasásra lehet szüksége. A gyártásban, a raktározásban, a logisztikában, a kereskedelemben egyaránt. De akár egy irodai környezetben is megállják a helyüket, hiszen már sok helyen a dokumentumok azonosítására is vonalkódokat használnak. Egyre elterjedtebbek az egészségügyben is, ahol a különböző vizsgálati anyagok vonalkódjait szkennelik be a segítségükkel.

Ha Ön is gyorsabbá, hatékonyabbá akarja tenni a saját vállalkozása munkafolyamatait, érdemes vezeték nélküli vonalkódolvasót vásárolnia. Higgye el: megéri a befektetést!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás