Hirdetés

Ebben próbálunk immár 13 éve segíteni olvasóinknak, és ehhez várjuk látogatóink aktív közreműködését is. Legyen támogatónk! Zöld üzeneteit hatékonyan juttatjuk el célközönségünkhöz.

A greenfo 13 éve a legnagyobb tematikus – zöld hírcentrum. Eddig mintegy 36.500 cikket tettünk fel a honlapra, és naponta 5-10 friss hírrel bővül kínálatunk. Egyedülálló zöld hírarchívumunkban közel másfél évtized környezet- és természetvédelmi információi közül válogathatnak olvasóink.
Szintén naponta frissül sajtófigyelőnk, melyben a hazai honlapok zöld cikkeiből válogatunk.
Lehetőség van arra, hogy zöld témájú anyagokat helyezzenek el nálunk, olvasóink – a regisztrációnál megadott adatokkal bejelentkezve- sajtótájékoztató meghívókat, programajánlókat, álláshirdetéseket tehetnek fel, de be lehet küldeni véleménycikket, sajtóközleményt. is.

Emellett feltölthetik képeiket galériánkba, és környezetszennyezésekről, illetve pozitív példákról küldhetnek be fotókat Zöld szemmel rovatunka.

Némi kényszerpihenő után március 1-től újra elindult ingyenes zöldjogi rovatunk. Itt csak magánszemélyek, vagy civil szervezetek környezet-és természetvédelemmel kapcsolatos jogi kérdéseire ad választ dr. Szimon Ildikó környezetvédelmi szakjogász. Az oldal tartalma nem minősül jogi tanácsadásnak.

A nálunk megjelenő információk a konkrét látogatószámnál szélesebb körhöz is eljutnak, mivel sok szerkesztőségben használják a Greenfo-t kiindulópontnak riportokhoz, cikkekhez. Sajtószobánkat havonta közel 2000-en keresik fel, jelentős részük újságíró. Ezáltal információinkat kitűnő hatékonysággal tudjuk eljuttatni a médiához.

Greenfo info hírlevelünket jelenleg 7580 címre (köztük sok újságírónak, szerkesztőségnek, és üzleti döntéshozónak) küldjük szét – immár 10 éve – vasárnaponként. Itt iratkozhat fel rá, és tekintheti meg a legutóbbiakat..

Három éve már a facebookon is jelen vagyunk. Lájkoljon a friss hírekért, ossza meg, segítse ezzel ismertségünket. Híreink végén várjuk facebookos kommentjeiket.  Látogatottságunkat a Google mellett a Medián Webaudit is méri. 2013 októberében 89.000 különböző látogató 157.000 oldalt töltött le a Greenfo-n.

Hirdetőink zöld üzeneteit hatékonyan tudjuk eljuttatni környezettudatos célközönségünkhöz JELENJEN MEG AZ ÖN CÉGE IS NÁLUNK! Részletek médiaajánlatunkban.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás