A rovat kizárólagos támogatója
(X)

2015 augusztusában kezdődtek meg az „Ipari terület létrehozása és fejlesztése Jászkisér településen” című projekt kivitelezési munkálatai. Ennek megvalósításához az EN6 Energetikai Zrt. a Vállalkozásfejlesztési Program keretében 175 075 735 Ft támogatást nyert el.

A hamarosan elkészülő ipari terület elsősorban olyan kis- és középvállalkozások számára jelent kitűnő lehetőséget, melyek a régió fekvése és megközelíthetősége miatt keresik itt a betelepülési, befektetési és beszállítói lehetőségeket. A Terület az ellátás magas színvonalának megfelelően fejlett infrastruktúrát biztosít és kitűnő fejlesztési lehetőségeket kínál az itt letelepedni szándékozóknak.

A Jászkiséri Ipari Terület új üzleti és piaci lehetőségeket jelent a vállalkozások számára.

A beruházó fontosnak tartja, hogy megteremtse a partneri-, beszállítói kapcsolatok, a kölcsönösen előnyös együttműködések létrejöttéhez szükséges feltételeket.
Egy olyan üzleti közösség kialakítása a cél, ami az Ipari Terület szolgáltatásaival kiegészülve a megbízható működés stabilitását és az üzleti fejlődés lehetőségét kínálja a cégeknek.

A terület közel 11 hektáron fekszik és közvetlen közúti összeköttetéssel rendelkezik. A beépíthető telek 12 különböző méretű parcellára került felosztásra, melyek közül 9 db 5 000 – 6 000 m2 alapterületűek, 3 db pedig nagyobb területet igénylő beruházások számára alkalmas.

Előnyök:

• könnyen megközelíthető
• tisztázott tulajdonviszonyok
• szakképzett munkaerő-kínálat
• kiépített infrastruktúra
• széleskörű szolgáltatások letelepedés előtt és után
• talajszennyezettségtől mentes terület

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás