A rovat kizárólagos támogatója

A jegesmaciknak és az igéző szemű majmocskáknak soha nem lesz komoly gondjuk az túléléssel, mert a természetvédők ügyesen ki tudják használni a cukiságukat. És mi lesz a ronda állatokkal?

Éppen azért jött létre a Ronda Állatokat Megmentő Társaság, hogy a gusztustalan élőlények is kapjanak egy esélyt az életben maradásra. Ilyen például az alábbi disznóorrú béka, amely úgy néz ki, mintha lónyálban áztatott bőripari hulladék lenne.

A brit Ugly Animal Preservation Society szervezet kampányt indított azokért az állatokért, amelyek kinézetük miatt nehezebben kapnának támogatást. Rendezvényeiken tudósok és londoni színészek mutatnak be egy-egy ronda állatot, a vicces előadások végén a közönség szavazhat arról, hogy melyik furcsa lény legyen az aktuális kabalaállat.

Nem pénzt gyűjtenek a rondaságoknak, hanem csak tudatosítani akarják az emberekben, hogy mindegyik állat értékes. Kicsit úgy hangzik az egész, mint a Szépség és szönyeteg mesefilm nagyon mély mondanivalója a valódi emberi értékekről. A szervezet mindenesetre abban bízik, hogy a nézők végül támogatnak egy környezetvédő szervezetet, és döntésüket nem a cukiság vezérli majd- írta az index.hu.

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás