A rovat kizárólagos támogatója

Legyen szó akár egy modern irodaházról vagy egy impozáns, régi épületről, a homlokzati főbejárat hangsúlyos építészeti elem. Az olyan 21. századi elvárások, mint az energetikai szempont vagy a portás nélküli beengedés, a régebbi épületeknél is igényként lépnek fel. Mára már a felújításnál több olyan építészeti lehetőség is adott, amelyekkel meghagyva az eredeti jegyeket, integrálhatók a korszerű megoldások. Műemlék épületekhez is sikerrel és biztonsággal alkalmazhatók az automata tolóajtók. A sokrétű felhasználási módnak és típusnak köszönhetően gyakorlatilag bárhová beilleszthető az ajtó.

Sokoldalú tolóajtó

A tervezői és építtetői igények igen szerteágazók lehetnek. A record tolóajtók esetében a külső megjelenés akár íves, félköríves, forgóajtó is lehet, de kialakítható egy- vagy kétszárnyú, hagyományos üveg tolóajtó is. Mindegyikkel elérhető a gyors áthaladás. Kétszárnyú ajtónál nagyobb berendezési tárgyak, illetve a mozgáskorlátozottak közlekedése is rugalmasan lebonyolítható.

Nem véletlen tehát, hogy oktatási és egészségügyi intézményektől kezdve az éttermek és szállodák is előszerettel választják bejáratként az automata tolóajtót. Egyre több irodaház, áruház, közigazgatási intézmény és közlekedési központ is ezt a típusú bejáratot választja. Praktikus és időtálló megoldás a ki- és bejárás szabályozására.

Automata ajtórendszerek

Az egyedi külső megjelenés mellett a belső szerkezet is minőségi megoldásokkal dolgozik. A bejárat mellett a vészkijáratok kialakításában is döntő lehet egy automata tolóajtó. Az olyan szerkezeti tulajdonságok, mint a csendes működés, akár a füst- és tűzálló kivitel, a sugárzásvédett vagy éppen betörésgátló jellemzők teszik egyedivé a record ajtóit.

Egyéni igényekre, adott helyre szabva gyakorlatilag bármilyen ajtó beépíthető. Típustól függetlenül, a tervezéstől a kivitelezésen át a beépítésig magas szakmai, anyaghasználati és technikai megoldások jellemzik az ajtókat.

Rugalmas felhasználás

Amennyiben Ön is megbízható, modern és elegáns bejáratot keres épületéhez, forduljon a record szakértői csapatához. Az automatizált tolóajtók biztosítják a folyamatos haladást, a zökkenőmentes közlekedést. Szélfogóként is működnek, és csak akkor nyílnak és csukódnak, amikor ez valóban szükséges. Ebből adódóan hozzájárulnak az épület hatékony energiahasználatához, és a fűtés-hűtés költségeken is hamar érzékelhető, ha fokozottan hőszigetelt ajtó kerül beépítésre.

A record automata tolóajtó típustól, mérettől és funkciótól függetlenül tartós, hangtalan és biztonságos. Az érintésmentes nyitó-záró feladat az elmúlt hónapok fényében különösen fontosak lehetnek egy felelős építtető számára. A modern megjelenés időtálló, harmonikusan illeszthető kortárs épületek vagy régebbi létesítmények bejáratához, külső vagy belső kivitelben egyaránt.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás