A rovat kizárólagos támogatója

Lassan itt a tél, a forró tea, forró csokoládé és a forralt bor, de ezenkívül az elcsendesülés, a lelassulás időszaka is. Amikor kint egyre hűvösebb van, egyre nagyobb kedvünk támad bekuckózni egy meleg takaróba, s apránként elkezdjük azt az utat is, ami során eljutunk szívünkben, lelkünkben is az egyik legszebb ünnepünkig, a karácsonyig. A ráhangolódásban sokat segíthet, ha képzeletben vagy akár papíron eltervezzük, mi mindent fogunk még karácsonyig csinálni, beszerezni, hogyan öltöztetjük otthonunkat is ünnepi gúnyába a szívünk, lelkünk mellett. 

Adni is, kapni is

Adni valamit, amitől a másik arcán felragyog a mosoly, az egyik legszebb dolog a világon, de emellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy magunkat is boldoggá tegyük. S mi tehetne boldogabbá mindenkit? A meleg, bensőséges és mesés karácsonyi hangulat mindenki szívét megmelengeti.

Már csak egy meleg pokróc és egy pohár forró csoki szükséges, s mellé egy kis idő sem árt, hogy átböngészd az idei karácsonyi kollekciókat a neten, ennél kellemesebben talán nem is lehet a karácsonyra hangolódni, s a tolongás nélküli, stresszmentes vásárlás megkoronázza a helyzetet.

Karácsonyi kollekciók

A karácsonyi ünnepekre hangolódás az otthonunk karácsonyi pompába öltöztetésével kezdődik – ezt segítik a különböző karácsonyi kollekciók, amikkel a karácsony színei, jellegzetes mintái, jelképei és az ünnep eleganciája egyaránt beköltözhetnek hozzánk. 

Legyen szó a gyönyörű festett vagy az aranyozott üvegharangocskákról, a festett, mesés, karácsonyi mintákat és festményeket ábrázoló vagy az egyszerűségében elegáns, fehér, dombornyomott, karácsonyi dekoros étkészletekről, képzeletünkben szinte azonnal karácsonyi dallamok kezdenek zengeni. 

Ha különleges díszeket keresünk, nosztalgikus hangulatú festett őzek, erdei állatok is kerülhetnek a harangok mellé. Az aranyszínben ragyogó csillagok vagy az üvegből készült angyal és madárka csodálatosan mutatnak majd a karácsonyfán, de addig is csak rajtad múlik, készül-e belőlük egyéb kreatív dekoráció. Ezek a szép díszek az adventi koszorút, az asztali díszeket vagy az ajtóra akasztott koszorút is egyedivé és különlegessé teszik.

A gyermekjátékokat megidéző, mesés hangulatú prémiumporcelánból készült mézeskalácsházikók, zenedobozok és hógömbök, a polcra szánt díszek és mécsestartók varázslatos, mesebeli világot idéznek otthonunkba. A karácsonyi dallamot megszólaltató porcelán hóember, karácsonyfa és angyal is tökéletes dekorációk, de ajándéknak is különlegesek. A karácsonyi kollekciókból érdemes válogatnunk akkor is, ha szép és minden évben újra és újra előkerülő ajándékot szeretnénk adni szeretteinknek.

A csészékből, bögrékből, tányérokból, tálakból és különféle dísztárgyakból álló, kimondottan a karácsony meghittségét és szeretetteljességét megelevenítő ünnepi kollekció nosztalgikus formáival, ünnepeket megidéző piros-arany-zöld-fehér színeivel és elragadó karácsonyi motívumaival otthonunkba csempészi a karácsony varázsát.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás