A rovat kizárólagos támogatója

Turi- Kovács Béla környezetvédelmi miniszter 2001 április 20.- án átadta a Pro Natura díjakat a Pál-völgyi barlang előtt.

Turi- Kovács Béla környezetvédelmi miniszter április 20.- án átadta a Pro Natura díjakat a Pál-völgyi barlang előtt.

A díjazottak: Kopasz Margit.jpg Kopasz Margit.jpg Kopasz Margit a Környezetgazdálkodási Intézet oktatás- fejlesztő munkatársa, erdőmérnök. A hazai természetvédelem, valamint a környezet- és természetvédelmi oktatás, nevelés, tudatformálás területén több évtizeden át végzett példamutató és eredményes munkájáért.

 

 

 

 

 

Pócs Tamás.jpg Pócs Tamás.jpg Dr. Pócs Tamás akadémikus, az Eszterházy Károly Főiskola egyetemi tanára.

 

 

 

 

 

 

 

A természetvédelem ügyét szolgáló – nemzetközi körökben is elismert – több évtizedes tudományos, oktatói, publikációs és ismeretterjesztő tevékenységéért. Safi.jpg Safi.jpg Sáfrány József az MTV Natura szerkesztőségének szerkesztő, rendező, operatőre. A hazai természetfilmezés egyik legkiemelkedőbb alkotója, a természetvédelem ügyét nagy szakmai felkészültséggel és ügyszeretettel szolgáló magas színvonalú, áldozatos munkájáért.

 

 

 

 

 

 

 

Székely Kinga.jpg Székely Kinga.jpg Székely Kinga a Környezetvédelmi Minisztérium Természetvédelmi Hivatala osztályvezetője.  A magyar barlangkutatás és barlangvédelem terén több mint három évtizede kiemelkedő felelősségtudattal és elhivatottsággal végzett nemzetközi körökben is elismert eredményes szakmai munkájáért, valamint publikációs és szervező tevékenységéért.

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Albert.jpg Tóth Albert.jpg Dr. Tóth Albert a Tessedik Sámuel Főiskola Mezőgazdasági Főiskolai Kar tanszékvezető főiskolai tanára. Az Alföld természeti értékeinek kutatása, a fiatalok természetvédelmi nevelése és oktatása terén végzett több évtizedes kiemelkedő munkájának, valamint a természetvédelmi publikációs tevékenységének elismeréseként. Palkó Sándor a Balaton-felvidéki Nemzeti Park természetvédelmi felügyelője. A természeti értékek feltárása és az ifjúság természetvédelmi nevelése terén kifejtett, a természetvédelem ügyét nagy szakmai felkészültséggel és elhivatottsággal szolgáló kiemelkedő munkájáért.
Fotók: Sarkadi Péter

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás