Hirdetés

A hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival 2011 Díjkiosztó Gáláját Balatonfüreden tartották. Itt vettük át az egészség / környezet kategória közönségdíját. Köszönjük szavazóink támogatását!

A Magyar Tartalomipari Szövetség versenyének célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Idén is minőségi és innovatív megoldásokat felvonultató pályaművek érkeztek az eFestival versenyre. Kilenc kategóriában a 26 fős szakmai zsűri által odaítélten összesen 27 díj, 10 különdíj, továbbá 1 életműdíj került kiosztásra. Kategóriánként egy-egy eFestival Közönségdíjat is kihirdettek, a Facebook oldalon megrendezett közönségszavazás alapján.

A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevezés érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre. A nevezők bírálata során az egyes kategóriák szakmai követelményein túl, az elsődleges szempont a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). 2010. évtől a versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékelték. Csak azok a honlapok érhettek el helyezést, amelyek a Felhasználóbarát értékelés alapján teljesítették a minősítési követelmények 75%-át. Ezen értékelési mód a digitális tartalomtermékekre nem vonatkozott.

Az eFestival Díjkiosztó ünnepségére 2011. november 21-én között került sor az év legnagyobb informatikai rendezvényén, az Infotér Konferencia keretében Balatonfüreden (Anna Grand Hotel), melyen a döntőbe jutott pályaművek alkotói, nevezői vehették át díjaikat.

Díjkiosztó Gála eFestival 2011 Díjkiosztó Gála eFestival 2011
Az egészség / környezet kategória közönségdíját a greenfo.hu nyerte, így két éven át jogosult a
FELHASZNÁLÓBARÁT HONLAP és a KIVÁLÓ MAGYAR TARTALOM cím viselésére.

A közönségdíjat Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség ügyvezető elnöke, és Sas Tibor, az egészség / környezet kategória zsűrielnöke adta át Sarkadi Péter főszerkesztőnek, és Bajomi Bálint szerkesztő – újságírónak.
Szavazóinknak köszönjük a támogatást.

Az eFestival 2006 versenyén a mindennapjaink informatikája kategóriában honlapunk II. helyezést ért el.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás