A rovat kizárólagos támogatója

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány 280 millió forint keretösszegű, a fenntarthatóság melletti társadalmi elkötelezettséget ösztönző programokra írt ki közbeszerzést. Nem árt kapcsolatban lenni a TEK-kel.

A napi.hu által kiszúrt nyílt tenderfelhívást a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes ajánlattevő feladata az alapítvány fenntarthatóság melletti társadalmi elkötelezettséget ösztönző programjához kapcsolódóan különböző kommunikációs kampányok, PR-feladatok, továbbá – a járványügyi helyzettől függően – élő vagy online rendezvényeinek a megszervezése. Különösen azoknak a fenntarthatósági, klímavédelmi követelményeknek megfelelő teljes körű tervezése, lebonyolítása és kommunikálása, ide értve a megvalósításhoz szükséges tárgyi és személyi feltételek teljes körű biztosítását is.

Az ajánlattevőknek az elmúlt három évből be kell mutatniuk referenciaként

  • legalább egy, legalább 300 fő részvételével lezajlott, kiemelt protokoll szintű, azaz konferenciát és gálaestet is tartalmazó, részben vagy teljesen sajtónyilvános esemény szervezését, továbbá
  • legalább egy konferencia és/vagy rendezvény megszervezését és megvalósítását tartalmazó szolgáltatást, amelyen legalább egy kiemelt protokoll szintű személy vett részt, és amelynek kiemelt biztonsági fokozata volt, azaz TEK és/vagy készenléti rendőrség együttműködésével zajlott le.

Az ajánlattételi határidő 2021. január 5. Az értékelésnél 95 súlyszámmal szerepel az ár és 5 súlyszámmal a minőség.

Napi.hu korábban írt arról, hogy az Áder János köztársasági elnök alapította Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány támogatásáról döntött a kormány: 2018-ban fél milliárd, 2019-től pedig mintegy másfél milliárd forintot kap az elnöki alapítvány.

A zöld mozgalom 70, Áder Alapítványa 1500 milliót kap évente

Az Orbán-kormány május végén 5 milliárdot (!) adott Áder János Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványának. A köztársasági elnök klímavédelmi alapítványa már 2019-ben is 10 milliós veszteséggel zárta az évet, de a kormány most kicsit megtolja az alapítvány szekerét azzal, hogy 5 milliárd forint tőkealapot biztosít a tevékenységei bővítésére és Magyarország környezet- és klímavédelmi céljainak elérésére. Részletek >>>

Nyitókép: Water Summit 2019 sajtótájékoztató Áder János Gadzsendra Szingh Sekavat indiai vízgazdálkodási miniszterrel.

Kapcsolódó anyagok:

A zöld mozgalom 70, Áder Alapítványa 1500 milliót kap évente

Kevesebb közpénzt kap Áder János klímavédelmi alapítványa

Nem ég az arca, Elnök úr?! – nyílt levél Áder Jánosnak.

Áder mai 5 milliárdos nagy fogása – jól megtolták klímavédelmi alapítványát

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek