Hirdetés
(X)

A konténeres sittszállítás Budapesten kedvelt hulladékszállítási mód. Ez több okra is visszavezethető, mint pl. az egyszerűsége, gyorsasága, a nagy kapacitása és persze a megfizethetősége. Nézzük meg ezt egy kicsit közelebbről!

Az egyszerűség szinte mindig győzedelmeskedik!

Én amikor csak lehet, az egyszerűbb dolgokat választom a bonyolultabbak helyett. Persze ha tökéletes felújítást szeretnél a lakásodban, akkor arra rá kell szánnod az idődet és energiádat. De miért kellene így tenned mindennel? Főleg, ha van sokkal egyszerűbb és ugyanolyan jó (sőt, jobb) megoldás is? Persze, hogy ebben a kontextusban már inkább azt választod, ami egyszerűbb.

És így vannak ezzel az emberek az építkezéseken, bontásokon, felújításoknál keletkező építési, bontási és egyéb építőipari hulladékok elszállításával is. Megállhatnál a lakás előtt egy utánfutóval, vészvillogóval, és elkezdhetnétek felpakolni. De miért tennéd, ha teljesen felesleges? Leteszik a konténert, ahogy haladtok a munkálatokkal, szépen folyamatában telerakjátok a tárolót, majd szóltok, hogy lehet üríteni. Ennyi, pofonegyszerű!

Nem kell neked rohangálnod utánfutót bérelni. Nem kell neked kerítened egy megbízható, megfelelő engedélyekkel rendelkező lerakót. És nem a te időd fog elmenni azzal, hogy elfurikázol a lerakóig, majd vissza, akár több körben is. Neked csak annyi dolgod van, hogy haladjon az építkezés vagy felújítás, esetleg bontás.

A konténeres sittszállítás Budapesten nagyon gyors!

Sokkal gyorsabb szállításról van szó, mintha te magad, saját járművel intéznéd. A konténeres sittszállítás Budapesten nagyon gyors! A fővárosban számos cégnek van telephelye ezen a területen is, így “helyből” érkezik a segítség. Már csak ez is meg tudná gyorsítani a történéseket, de vannak más tényezők is.

Olyan cégek is vannak a piacon, akik 25 autóval és 1000 konténerrel látják el a rájuk bízott feladatokat. Ez jó logisztikát igényel persze, de egyúttal gyorsaságot is jelent. Nem kell amiatt aggódni, hogy nem lesz napokig szabad konténer, és szállítóautó is van elég egy ilyen nagy cégnél. Persze ha mindez még egy-két jól képzett, gyakorlott fuvarszervezővel és helyismerettel rendelkező sofőrökkel egészül ki, akkor kész a profi csapat! Garantáltan nagyon gyors kiszolgálásban lesz részed.

Megfizethető árak

Gondolj csak bele, hogy neked mennyibe kerülne elszállítani utánfutóval egy lerakóba a sok sittet? Szinte biztos vagyok benne, hogy ha csak ezt kiszámolod, már többe kerül, mintha profikra bíznád az egész folyamatot. És akkor az idődről, energiádról még nem is beszéltünk.

Ha mindent összevetünk, nem tudsz velük versenyezni. De nem is kell. Ha nem ismered az árakat, akkor elmondhatom, hogy egyes kerületekben már kevesebb, mint hatezer forintért is szállítanak köbméterenként. Hidd el, megéri inkább fizetni érte!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás