A rovat kizárólagos támogatója

A 2023. évi Radó Dezső Díjat Bántó Ruben, az Elektromega Kft. ügyvezető igazgatója kapta. A díj egyúttal elismerést jelent az általa vezetett cég kiemelkedő teljesítményének. Saját villamos hajtáslánc szabadalmukat hasznosítva, immár nyolc éve alakítanak át villanyhajtásúvá dízel tehergépkocsikat.

Villany kukásautói próbautakon kiválóan teljesítettek külföldön is. Sőt már gyűjtik, elszállítják a háztartási szemetet olcsóbban, halkabban Debrecenben, Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben. Országszerte látnak el szállítási feladatokat az Elektromega villamos hajtásláncával működő, nulla széndioxidot és kipufogógázt kibocsátó tehergépkocsik. Vásárolt már belőlük az Aldi, a Metrans, a Transped is. Az Audi győri telephelyén belső árumozgatási feladatokat lát el egy Elektromega nyergesvontatóval az Innovativ Special Transport.

Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse elmondta: „Kívánjuk az Elektromegának, hogy sikerüljön jó üzletet kötnie a MOHU-val, a MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.-jével, és néhány év alatt Magyarországon minden kukásautót lecserélnek villanyhajtásúra. Reméljük, külföldön is egyre több helyen térnek át ilyenre.”

A 2023. évi Radó Dezső Díjat Visegrádon, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 17. Konferenciáján, több mint 200 résztvevő előtt adta át Szegő Judit, a Levegő Munkacsoport projektvezetője és Szabó Zoltán, az NLV Klubjának elnöke.

Az a tény, hogy Radó Dezső Díj 2013-ban2014-ben2015-ben2016-ban2017-ben2018-ban2019-ben , 2021-ben és 2022-ben is átadásra került, bizonyítja, hogy kiváló szakemberek dolgoznak folyamatosan a teherszállítás környezetbarátabbá tételéért. (2020-ban a koronavírus-járvány miatt maradt el a díjátadás.).

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás