Hirdetés

A gyerekekkel foglalkozó intézmények számára kulcskérdés a megfelelő kreatív szakmai anyagok beszerzése. Legyen szó akár óvodáról, iskoláról, alapítványról, gyermekotthonról, művelődési házról, közösségi házról, ezen intézmények a gyerekekkel való foglalkozások során sokféle kreatív alapanyagot használnak fel. Ezen intézmények életében tehát a kreatív alapanyagok beszerzése kulcsfontosságú. 

Cikkünkben megnézzük, mi mindenre lehet szüksége egy ilyen intézménynek az év során a kreatív vonalon, és honnan érdemes ezeket beszereznie. 

Kreatív szakmai anyagok

Ide tartozik minden olyan szakmai anyag, melyet a gyerekekkel való iskolai foglalkozás során használnak. A rajzóra során például ecsettel, temperával, vízfestékkel festenek. 

Kreatív foglalkozások gyerekeknek

A gyerekek különféle kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a tanórai kereteken kívül is. Ilyen lehet például az arcfestés, üvegfestés, papírhajtogatás, kreatív festés, gyurmázás, anyák napi ajándékkészítés, farsangi jelmez készítése. Ezek a foglalkozások fejlesztik a gyerekek kézügyességét, kreativitását és alkotóképességét. Akár kézműves szakköröket és kézműves táborokat is szervezhetnek a gyerekeknek, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek. 

Csoportpénzek felhasználása

Az óvodák, iskolák az éves csoportpénz egy részét a különböző ünnepek során használják fel. Fontos a különböző eseményekre szükséges kreatív alapanyagok beszerzése. Gondoskodniuk kell a farsangi ünnepség dekorációjáról, az anyák napi ünnepség során átadott apró ajándékokról vagy éppen a ballagók részére a kis tarisznyákról. Ezeket a költségeket fontos előre tervezni és időben beszerezni a szükséges kreatív alapanyagokat. 

Kreatív alapanyagok beszerzése

Ezen intézményeknek érdemes olyan webáruházat keresniük, akik széles termékpalettával rendelkeznek a kreatív vonalon, emellett pedig papír-írószer kínálatuk is széles körű. 

Ezzel két legyet ütnek egy csapásra, hiszen egy helyről szerezhetik be a működésükhöz szükséges eszközöket, irodaszereket, valamint a kreatív foglalkozásokhoz, illetve ünnepségekhez szükséges kreatív alapanyagokat, eszközöket. Olyan webáruházat érdemes választani, ahol a különböző eseményekre vonatkozó szezonális kínálat csoportosítva található meg, hiszen így célirányosan válogathatunk, rengeteg időt megspórolva ezzel.

Mivel intézményként jellemzően nagyobb tételben vásárolnak, így egy adott összeghatár felett szállítási díjat sem kell fizetnünk, ráadásul a legtöbb webáruházban, ha intézményként regisztrálunk, akkor kedvezményeket is kapunk a termékek áraiból. Emellett egyes webáruházakban pontgyűjtő számlán tartják nyilván a vásárlásokat, ami további kedvezményt biztosít az intézménynek a következő vásárlás alkalmával.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás