Hirdetés

Arcmaszk használata előtt mindenki telve van optimizmussal és türelmetlen várakozással, hogy a fáradt és elhanyagolt bőr hirtelen puha, ápolt és meseszép lesz. Ennek a hőn áhított végeredménynek az eléréséhez azonban szükség van egyrészt magának az arcmaszknak a helyes és megfelelő használatára, másrészt a megfelelő minőségű és összetételű anyagokból készült termékek kiválasztására.

A The Body Shop kiemelt figyelmet fordít a természetes és magas minőséget képviselő összetevőkre. Pontosan így járt el a Nicaraguai kávés energizáló arcmaszk kapcsán is, melynek tulajdonságairól, jótékony hatásairól és használatáról szól ez a bejegyzés.

A Nicaraguai kávés energizáló arcmaszk  

Ez az arcmaszk a superfood kollekció tagja, melynek összetételét ötféle különböző Közösségi Kereskedelmi alapanyaggal gazdagították. Név szerint ezek az organikus kávé, kakaóvaj, sheavaj, szezámmagolaj és a cukor.  Akkor segíti leginkább a bőr feltöltődését, amikor annak épp a legnagyobb szüksége van rá. Erről a különleges hatásról a természetes összetevők egyedi keveréke gondoskodik, ami egyúttal a bőr ragyogásának és rugalmasságának visszanyerésében is aktívan dolgozik.

Az élénkítésben és megújulásban természetes radírozószemcsékkel, kávéval, illetve cukorral segédkezik, hogy a bőr ismét puha, sima és ragyogó lehessen. Amennyiben a használatát sikerül rendszeressé tenni, akkor a bőr idő előtti öregedésének lelassításában is segítséget nyújthat. Habár nem képes helyettesíteni a szépítő alvást, ennek ellenére a használatával a bőr könnyebben lesz képes túlélni a megterhelő hétköznapokat.

A használatáról röviden  

A Nicaraguai kávés energizáló arcmaszkot az arc teljes területére kell felvinni, természetesen a szem és a száj környékének kihagyásával, majd hagyni kell 20 perc erejéig hatni, ezt követően pedig vízzel kell alaposan lemosni.

A Nicaraguai kávés energizáló arcmaszk legfőbb összetevői  

Elsőként a kakaóvajat emelnénk ki. Magas antioxidáns tartalmával a bőr puhításán túl védelmet is nyújt, ekcémások számára ennek köszönhetően nagy segítség. E-vitamin forrásként rugalmassá teszi a bőrt, kiválóan alkalmas lehet tehát a terhességi csíkok megelőzésére. Ezen felül hirtelen fogyás esetén is segít a bőr felületének kisimításában.
Az arcmaszkban található kávé erős antioxidáns. Segít késleltetni a bőr öregedését, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, valamint bőrfeszesítő hatása is van. A sheavaj egyrészt gazdag zsírsavakban, másrészt sok A-, E- és F-vitamint is tartalmaz. Segít csökkenteni az ekcéma tüneteit, és pozitív hatással van a száraz bőrre is. Közreműködik a sejtek megújulásában, használatával a ráncok kialakulása is megelőzhető.
Végül a szezámmagolajat emelnénk ki, ami ajánlott száraz és normál bőrre is. Egy rövid idő alatt beszívódó olaj kiváló áthatolóképességgel, így a jótékony hatásainak kifejtésére nem kell sokat várni.

Természetesen vannak további prémium kényeztető termékek akár ajándék gyanánt is,  de az energizáló arcmaszk mindenképpen egy szuper ötlet!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás