A rovat kizárólagos támogatója

Látogatói legszebb emlékeit gyűjtené csokorba a jövőre 250 éves ELTE Füvészkert. A jubileumi emlékévre pályázatot írtak ki, amelyben azt kérik, hogy akik már jártak náluk, osszák meg a botanikus kerthez köthető legszebb fotóikat, történeteiket. Az ELTE Füvészkert 2021-ben ünnepli alapításának 250. évfordulóját. A jubileumi emlékévre készülve az intézmény arra kéri látogatóit, hogy osszák meg a Füvészkerthez köthető legszebb emlékeiket: fotókat, történeteket.  A legszebb emlékekből egy kültéri információs táblát készítenek: „Látogatóink legszebb emlékei” címmel és online emlékalbumot állítanak össze.

Amennyiben járt az ELTE Füvészkertben sétálni, részt vett bármelyik rendezvényünkön, osztálykiránduláson, a Füvészkertben tartotta esküvőjét, vagy a családi fotóalbumban talált a szüleiről, nagyszüleiről egy Füvészkertben készült képet, kérjük ossza meg velünk- írta a kert honlapján.

Pályázat benyújtása

Pályázni fotó beküldésével lehet, az fuveszkertbudapest@gmail.com címre, 2020. szeptember 30-ig, a tárgyba kérjük, írja bele, hogy „Legszebb Füvészkerti emlékeim“
Az emailben kérjük, adja meg a fotó címét és szerzőjét, illetve pár mondatban mutassa be a történetét.
A fájl neve tartalmazza a pályázó nevét ékezetek nélkül (pl. gipszjakab_1.jpg)
A képek formátuma: JPG

fűvészkerti tündérrózsa virágzás. Kép: Sarkadi Péter greenfo

Díj

A legszebb emlékekből „Látogatóink legszebb emlékei” címmel kültéri információs táblát készítünk,  és online emlékalbumot állítunk össze. A kültéri tábla a jubileumi évben, 2021-ben lesz kiállítva az ELTE  Füvészkertben.
További értékes nyeremények kerülnek kiosztásra.

Eredményhirdetés: 2020. október 15.

Zsűri
A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

Szabályzat

A pályázaton részt vehet bárki, aki járt az ELTE Füvészkertben és azt megörökítette, de a családi fotóalbumban talált, az ELTE Füvészkertben készült régi képeket is örömmel fogadjuk.
A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához.
A felhasználási jogokat a pályázók az ELTE Füvészkertre ruházzák annak érdekében, hogy ezen pályaművek a nagyközönség számára is bemutatásra kerülhessenek, a pályázó nevének feltüntetésével.
18 év alatti személy esetén szülői vagy gondviselő hozzájárulás szükséges.

A pályázó a pályázat beküldésével

elfogadja a pályázati feltételeket,
kijelenti, hogy a zsűri döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz,
kijelenti, hogy a képei kiállításra kerülhetnek az ELTE Füvészkert rendezvényein,
kijelenti, hogy képeit az ELTE Füvészkert használhatja online felületein és kommunikációjában a szerző megnevezésével,
Azok a fotók, amelyek nem felelnek meg a formai feltételeknek, törlésre kerülnek, és nem kerülnek bele a bírálandó pályázatok közé.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek