Hirdetés
(X)

Minden nő szereti az olyan csizmákat, amelyek egyszerre kényelmesek és stílusosak. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ez a kombináció csak egy mítosz. Nos, el kell, hogy áruljam, ez nem így van!

Ott vannak például a magas sarkú bokacsizmák. Ezek nemcsak nőiesek, de növelik a komfortérzetünket is. A következő pár sorban most mutatok neked néhány konkrét darabot az idei kínálatból!

Magas sarkú bokacsizmák

Az elegáns és hétköznapi összeállításokhoz is bátran választhatjuk a magas sarkú bokacipőt. De miért is szeretjük annyira ezt a típusú csizmát? A válasz egyszerű.

Karcsúsítja az alakot, és sokkal nőiesebb megjelenést eredményez. Ha kicsit erősebbek a combjaid, akkor a blokk sarkú modelleket ajánlom neked. A karcsúbb hölgyek már a tűsarkú darabokkal is kísérletezhetnek, hiszen ezek optikailag szélesítik a lábakat. De igazából nincs alakhoz kötve az ilyen csizmák viselése.

Száz szónak is egy a vége, a magas sarkú bokacsizma előnye, hogy minden ruhahossznál szóba jöhet. Nem is beszélve arról, hogy egy farmerrel, de egy elegáns ruhával is jól mutat. 

Vadabb bokacsizmák

A Tamaris csizmái között az egyedi darabokat kedvelő hölgyek is megtalálják a tökéletes lábbelit. 

Ott van például a Touch it technológiával ellátott bokacsizma, amelynek a külseje kígyóbőrmintás. Ha ezt viseled, garantáltan minden szem rád szegeződik majd!

A márka termékei között megtalálható még a velúr hatású, piros bokacsizma is. Ez ún. AntiShokk sarokkal rendelkezik, amely csillapítja a sarokra nehezedő terhelést. 

Megemlíthető még a márka narancsos árnyalatú terméke is, amely Anti Slide sarokkal van ellátva. Ez a technológia gátolja meg a sarok elcsúszását. Ez a darab kissé western hatású.

Amennyiben bármelyik darab felkeltette az érdeklődésed, akkor érdemes meglátogatnod a LifeStyleShop webáruház Tamaris kínálatát, ahol még a márka sok-sok termékével találkozhatsz!

Letisztult fazonok

Amennyiben nem szeretnénk ennyire feltűnést kelteni, akkor természetesen beszerezhetünk jóval letisztultabb csizmákat is. 

A Tamaris egyszerű fekete bokacsizmákkal is előállt, s ezek között egyaránt akadnak kisebb és magasabb sarkú lábbelik is. Egy valami azonban biztos; mindegyik olyan speciális technológiával készült, hogy egész nap kényelmesen járhatunk-kelhetünk a teendőink során. 

A Caprice kollekciói sem szorulnak háttérbe. A bebújós fazonú, barna színű és cipzáras magas sarkú bokacsizmák például szintén nőiesek csizmáknak minősülnek.

 De nem szabad megfeledkezni a Bugatti vagy a Devergo minőségi darabjairól sem, amelyek között nem egy tűsarkú darabot találhatunk.

Amennyiben szeretnéd mielőbb beszerezni az ősz és a tél legfontosabb cipőit, akkor ne habozz felkeresni a LifeStyleShop online felületét!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás