A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A magyar online vásárlók most egy új kereső segítségével találhatnak rá a környezetbarát bútorokra, kiegészítőkre! A Biano egy választási lehetőséget kínál a fenntartható lakhatás iránt érdeklődők számára: az oldalon elérhető, a home&deco portál új kategóriája, az ÖKO, ahol a felhasználók környezetbarát bútorokat és lakás kiegészítőket találhatnak.

Milyen lehetőségeket kínál az ÖKO zöld kereső?

Az új ÖKO kategória több mint 10.000, tartós anyagokból készült bútort és kiegészítőt tartalmaz, ezáltal konkrét lépéseket tehetünk a fenntartható háztartás megteremtésére. A Biano lakberendezési portál látogatói két különböző, kimondottan a fenntartható lakberendezési tárgyak felfedezésére létrehozott új szűrőt használhatnak.

Fenntartható anyagok szűrője – tartós és könnyen újrahasznosítható anyagokból készült termékeket csoportosít, főleg azokat, amelyek elősegítik az elsődleges erőforrások megőrzését és használatuk kisebb terhet jelent a környezet számára. Ez a lehetőség az egyéb tartós anyagokon kívül kiszűri a gyapjúból, kenderből vagy tömör fából készült termékeket is.

Környezetbarát termékszűrő – az energiatakarékos alternatívákból készült, széles skálájú energia-, és pénztakarékos, környezetbarát termékeket csoportosítja. Ez alatt a szűrő alatt a felhasználók például az újrahasznosító tartályokat, az indukciós munkalapokat, a szója- és méhviasz gyertyákat, valamint gazdaságos világítási eszközöket találhatják meg.

Fenntartható online vásárlás Magyarországon

 „A Biano a különböző ízlésű és életstílusú emberek számára segít egy jobb otthon létrehozásában. A Biano ÖKO-val semmiképpen nem akarunk eltávolodni azoktól, akiknek nincs szándékuk ez irányba elmozdulni, vagy nincs fenntartható választási lehetőségük. A Biano nem változik át ökológiai keresőmotorrá, hanem egyszerűen úgy fejlődik, hogy különböző réteg-vásárlóknak is könnyített online vásárlási lehetőséget kínál” – magyarázza Miroslav Petruf, tartalomfejlesztési igazgató.

Az ÖKO kategória Magyarországon érhető el, de megtalálható azokban az országokban is, ahol van home&deco online piaci-platform: Szlovákia, Románia és a Cseh Köztársaság. A szolgáltatás a Föld napján, – 2021. április 22-én startolt.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás