Hirdetés

A 2020 augusztusában rajtoló BIANO.hu ideális célállomásává vált a magyarországi home & deco online-vásárlóknak, és megbízható partnere a virtuális jelenlétet, az ügyfél-adatbázist, a jövedelemforrásai növelni akaró online home & deco üzleteknek.

Az elmúlt fél évben havonta növekvő tendenciát mutató portál új értékesítési lehetőségeket, eszközöket kínál az online kereskedőknek a kívánt növekedés eléréséhez.

Minőségi látogatók a home&deco online áruházaknak

Az egyéni adottságoktól függően – mint például a termékek gyors elérhetősége, az értékesítési platform minősége – a BIANO.hu növekvő forgalmat biztosít a partner üzleteknek, lehetőséget nyújtva újabb és újabb vásárlók bevonzására,valamint eladásokra.

A közepes méretű elektronikai és műszaki termékek forgalmazásával foglalkozó partner üzletek, látogatóinak mintegy 30%-át kapja az oldalról. Ez is bizonyítja ennek a vásárlói és bevételi forrásnak a fontosságát.

BIANO.hu – statisztikák, legkeresettebb termékek

A mesterséges intelligencián (AI) alapuló, kimondottan a magyar piacra alakított exkluzív szolgáltatás, a képkereső bevezetése óta, a BIANO bútorkereső egyre több látogatót, vásárlót hozott online partner-üzleteinek.

A képkereső egy olyan eszköz amely arra hivatott, hogy a home&deco vásárlók egy gyors, kényelmes megoldással mihamarabb megtalálják a régóta keresett, a lakásuk berendezéséhez szükséges, kívánt berendezési, dekorációs tárgyakat, eszközöket. A képek segítségével történő keresés jelentősen növelte a konverziókat – a leglényegesebb tényezőt a partnerüzletek számára.

Az oldal adatbázisa szerint legtöbb látogatója olyan tárgyak, árucikkek iránt érdeklődtek, mint például a franciaágyak, kanapék, fotelek, szekrények és könyvespolcok, valamint egyéb nagyobb méretű bútordarabok.

2021 tavaszán rajtol!  Új részleg környezetbarát termékekkel

Az eddig tapasztalt magyar piaci trendek, vásárlói igények, valamint az online home & deco piac növekedése arra ösztönözte a BIANO-t, hogy 2021 tavaszán egy újabb részleggel rukkoljon elő. Ebben az új részlegben kimondottan fenntartható, ökobútorokat és lakásdekorációkat talál majd a kereső.

Az új részleget északi országok ízlése ihlette, a skandináv stílus jegyeit találhatjuk meg az elérhető termékekben.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás