Hirdetés

A Circular Point a körforgásos gazdaság megvalósításában kíván segítséget nyújtani cégeknek, szervezeteknek, településeknek és magánszemélyeknek.

A Circular Point a Geonardo Kft. által létrehozott szolgáltatóközpont, mely a körforgásos gazdasághoz kapcsolódó gyakorlati és üzleti megoldásokat kínálja cégeknek és szervezeteknek. Sokoldalú szolgáltatások lehetőséget adnak arra, hogy a vállalatok és szervezetek a leginkább megfelelő, a körforgásos gazdaság elvein nyugvó, gyakorlatorientált szakmai támogatást vegye igénybe.  Circular Point célja, hogy tevékenysége egyaránt szolgálja ügyfelei üzleti hatékonyságát és jövedelmezőségét, valamint pozitív környezeti, társadalmi és fogyasztói hatásokat fejtsen ki. A körforgásos gazdaság számos lehetőséget rejt az innovációra, az ügyfelekkel való intenzív és hosszútávú kapcsolat kialakítására, illetve a negatív környezeti hatások csökkentésére, és a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodásra.  Számos különböző szolgáltatásai között – mint például vállalti tréningek, workshopok, stratégiai és pályázati tanácsadások – most már a BS 8001 Körforgásos gazdasági szabvány forgalmazási is elérhető.

 BS 8001 körforgásos gazdasági szabvány

A BS 8001 szabvány a világ első, és eddig egyetlen körforgásos gazdasági tanúsítványa, melyet a Brit Szabványügyi Testület (British Standards Institution, BSI) alkotott meg 2017-ben. A BS 8001 tanúsítvány gyakorlatias keretet és útmutatást nyújt a körforgásos gazdaság elveinek szervezeti végrehajtására, és a világon bárhol és bármilyen szervezetre alkalmazható, függetlenül annak méretétől, szektorától és típusától. Egyaránt hasznos lehet a körforgásos gazdasághoz kapcsolódó különböző szintű tudásszinttel és tapasztalatokkal rendelkezők számára. Gyakorlati módszereket kínál a szervezeteknek a kis ráfordítással, de gyorsan megvalósítható hasznok megragadásától kezdve az erőforrások felhasználásának átfogóbb, holisztikus újragondolásáig, melynek köszönhetően növelhetik a pénzügyi, a környezeti és a társadalmi eredményességüket.

A BS 8001 szabványt Magyarországon kizárólag a BSI hazai partnere, a Circular Point forgalmazza, mely Magyarország körforgásos gazdaság szervezeti megvalósítását segítő szolgáltató központja.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás