A rovat kizárólagos támogatója

Digitalizált és technológiailag rendkívüli módon fejlett világunkban hiába nyernek egyre nagyobb teret a vezeték nélküli megoldások, ettől függetlenül számos elektronikai dolog továbbra is vezetékek segítségével lesz megvalósítható.

Különösen igaz ez a megállapítás a biztonságtechnika és vagyonvédelem területére. Pláne úgy, hogy a valóban hatékony védelem fel van készülve tartalék megoldásokkal olyan esetekre is, amikor épp nem érhető el a WiFi hálózat.  Egy épület elektromos hálózatának, illetve vezetékelésének állapotáról időnként meg kell győződni annak érdekében, hogy az esetleges hibákat ki tudjuk küszöbölni. Rövid bejegyzésünkben pontosan olyan mérőműszereket és tesztereket mutatunk be, melyekkel hatékonyan tudjuk kivitelezni ezt a fajta ellenőrző tevékenységet.

Érintőképernyős IP és analog teszt monitor

Ennek a modern és felhasználóbarát monitornak a segítségével tűpontos visszajelzést kaphatunk az egyes mérési eredményekről. Tovább növeli a mutatott kép minőségét a 4K videó adatfolyam megjelenítésre való képessége is.  A készülék egyébként bárki számára könnyed működtetést és felhasználást kínál az Android rendszer segítségével. Olyan előre telepített applikációkat is találhatunk rajta, mint a HIK, DAH, UNV vagy az ONVIF.

Ezen kívül rendelkezik beépített WiFi csatlakozási lehetőséggel a hálózat egyszerű eléréséhez. További erőssége még az IP kamera kereső, a rosszabb fényviszonyok között jó szolgálatot tevő beépített LED lámpa, valamint az audió bemenet is.

Vezetékvizsgáló, illetve kábelteszter készülék

A multim_BT-300WT nevet kapó készülék egy személyben képes ellátni egy vezetékvizsgáló, valamint egy kábelteszter eszköz legfontosabb funkcióit is.  Tökéletesen alkalmazható olyan épületeknél, ahol a biztonságtechnika kiépítése kapcsán mindenképp meg kell győződni a hálózatban lévő vezetékek állapotáról. Kábel-, valamint vezeték keresőként egyaránt könnyen alkalmazható és remekül használható. Egyébiránt a maximálisan kivitelezhető vezeték vizsgálat értéke 1 kilométer. Aránylag alacsony bekerülési költségen hozzá lehet jutni, cserébe pedig egy rendkívül hasznos eszközre tehetünk szert általa.

Digitális multiméter

A különféle kézi multiméterek előnyeit leginkább a villanyszerelők és az épületgépészek tudják kihasználni. Ezek a készülékek számos olyan remek funkcióval rendelkeznek, ami segíti a könnyed felhasználásukat.  Kicsi a méretük és alacsony az önsúlyuk, ezért egy kézzel is, például létrán állva is egyszerűen lehetséges őket alkalmazni. Az SMA64 névre hallgató eszköz működtetéséhez pedig mindössze egy 9V-os elem szükséges.
A multiméterhez egyébként tartozékként mérőzsinórt, tranzisztorvizsgáló aljzatot, illetve hőmérő szondát is kapunk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás