A rovat kizárólagos támogatója

Pár hete nyújtott be egy javaslatcsomagot Semjén Zsolt, aminek egy rövid rendelkezése arról szól, hogy L. Simon László, ex-államtitkár, ex-képviselő, jelenleg nemzeti múzeumi főigazgató alapítványa megkapjon két velencei-tavi ingatlant, egy értékes partszakaszt és egy szállodát.

Hogy ez miért szükséges, azt az EMMI-nél próbálta kideríteni Kocsis-Cake Olivio. A Párbeszéd országgyűlési képviselője ma írt a történtekről:

Rétvári Bence, miután a bármiféle konkrétumot mellőző „Városháza-üggyel” dobálózott, arról írt válaszában, hogy a gárdonyi szálloda a szálláshiányt pótolja, a Velencén található ingatlan pedig sportbázisként fog üzemelni.

Mondjuk a szálláshiányt nem tudom, miből vették, hiszen a zömében kihasználatlan szállók többsége külföldi vendégmunkások ideiglenes lakhelyéül szolgál, de a sportbázis is érdekes terv, hiszen itt épül az a kajak-kenu központ, amely több mint 40 milliárdos költségével Magyarország egyik legkomolyabb vízi sportbázisa lesz… Sajnos Rétvári Bencééknek még mindig nem erőssége a hitelesség, de már nem sokáig lesz lehetősége a Fidesz hazugságait a szőnyeg alá seperni – írta Kocsis-Cake Olivio FB posztjában.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás