Hirdetés
(X)

Ismerős, hogy aki egyenes hajjal rendelkezik, az hullámosat akar, aki pedig hullámossal, annak minden vágya, hogy szögegyenes legyen a haja? Nos, ezen változtatni nem igazán lehet, átmenetileg azonban módosíthatod a hajad szerkezetét különböző hajformázási eszközök és módszerek segítségével.

Az alábbiakban sorra vesszük, milyen termékek állnak a rendelkezésedre annak érdekében, hogy a frizurád pontosan úgy mutasson, ahogyan elképzelted.

Hajegyenesítés profi módon

Az egyenes haj komolyságot, kimértséget és megfontoltságot sugall, keskenyíti az arcot és jól passzol minden stílushoz. Nem csoda tehát, hogy sokan szeretnének ilyen tulajdonságokkal rendelkező frizurát. Ha enyhén hullámos vagy göndör a hajad, egy hajvasaló lehet a segítségedre. Ebből több típust is felfedezhetsz a DOUGLAS hajformázó termékei között

A mai, modern hajegyenesítők már nem roncsolják a hajat, fontos azonban, hogy simítás előtt mindenképpen alkalmazz hővédő sprayt. Ezzel megvédheted a hajszálakat a károsodástól és a kiszáradástól. Ha szeretnéd, hogy az eredmény hosszan tartson, használj hajlakkot is! 

Egyenesből hullámosat

A laza, hullámos fürtök könnyed és vidám megjelenést kölcsönöznek, bohókásak és fiatalosak. Lehetnek göndörebbek is vagy épp egészen lazák. Hullámokat hajsütővel, hajcsavaróval vagy akár hajegyenesítővel is létrehozhatsz a megfelelő technika alkalmazásával.

Minden esetben fontos azonban a megfelelő hajformázó termékek alkalmazása, amelyekkel védheted a hajad és biztosíthatod a megfelelő végeredményt. Ha természetes hullámokkal rendelkezel vagy csak szeretnél tartást adni a hajadnak, használj speciális, erre szolgáló termékeket, a szárítást pedig végezd diffúzoros hajszárítóval. A hajformázók is csodás eredménnyel szolgálnak, ráadásul a használatuk is roppant egyszerű.

Extrém hajköltemények

Az egyenes és a hullámos haj mellett a frizurádat kreppelheted is, ebből kisebb és nagyobb méretű is létezik. Egészen meghökkentő megjelenést kölcsönöz majd egy ilyen frizura, fesztiválra vagy  különleges eseményekre szinte kötelező bekreppelni néhány tincset vagy akár az egész hajadat. 

A férfi hajformázásról még nem volt szó, pedig számukra is fontos, hogy a hajuk jól álljon. A rövid haj ellenére nincs azonban könnyű dolguk. Ha szeretnéd, hogy férfiként is stílusosan és ápoltan fess, válassz kifejezetten a férfiak hajára tervezett termékeket. 

Előfordulhat az is, hogy a nagy meleg miatt vagy azokon a bizonyos “rossz haj napokon” semmi másra nem vágysz, minthogy a lehető legkevesebb látszódjon a hajadból. Készíts ilyenkor valamilyen fonatot, fogd össze a hajad, alkalmazz feltűnő hajgumikat és hajcsatokat, így a figyelem nem arra terelődik majd, hogy zsíros vagy ápolatlan a hajad, hanem a különleges kiegészítőkre. 

Ha ihletre vágysz, az interneten számos ötletre bukkanhatsz a hajformázással kapcsolatban, érdemes inspirálódni!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás