A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A kempingezés nagyszerű módja annak, hogy családunkkal és barátainkkal, vagy akár egyedül is kimozduljunk a szabadba. Rengeteg nagyszerű hely áll rendelkezésünkre hazánkban és külföldön is, de akár saját kertünkben is kempingezhetünk.

Nagyszerű kikapcsolódás

A kempingezés öröméhez hozzátartozik, hogy a szabadban való létezéshez nagyon kevés felszerelésre van szükség. Ha először kempingezünk, a legjobb, ha alaposan felkészülünk, és akár tanácsot is kérhetünk tapasztaltabb kirándulóktól. Ahogy pedig egyre bátrabb táborozók leszünk, rájöhetünk, hogy igen izgalmas az is, hogy kitaláljuk, mit vigyünk magunkkal az igényeinknek megfelelően.

A Curver.hu nagyszerű kempingtermékei például új szintre emelheti a kirándulások élményét! A tapasztalt kempingezők tisztában vannak a minőségi kültéri konyha felállításának fontosságával. Ez különösen akkor lényeges, ha nagyobb csoporttal indulunk, vagy egy-két éjszakánál többet tervezünk kint lenni a szabadban. Az olyan tárgyak, mint a kempingtűzhely, vagy a nyáron szükséges hűtőtáska bármikor jól jöhetnek.

Ruházat és higiéniai felszerelés

A kempingezéskor becsomagolt ruhák nagymértékben függenek a várható hőmérséklettől és időjárási viszonyoktól, de érdemes rétegesen öltözködni. A dedikált túracipők sokat segíthetnek abban, hogy maximalizálják az általános kényelmet a táborból induló kalandok során. Ha az őszi-téli időszakban utazunk, ne feledkezzünk meg a hideg időjárás elleni felszerelésekről, például sapkáról, sálról és kesztyűről.

Nehéz lehet tisztán és kényelmesen maradni kültéren, de a jó hír az, hogy sok nagyobb kemping rendelkezik olyan létesítményekkel, mint például toalett és a folyóvíz (csapok formájában), hogy egy kicsit megkönnyítsék a kirándulást. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a szokásos piperecikk-készletekről sem, mint a szappan, a WC-papír és az alapvető elsősegélynyújtó kellékek.

Bár kirándulások során a legszükségesebb dolgok becsomagolására törekszünk, érdemes a szórakozásra is gondolni. Néhány izgalmas kártya- vagy társasjáték garantáltan feldobhatja a hangulatot a sátorban töltött éjszakákon.

Kempingezés gyermekekkel és kisállatokkal

Ha gyerekekkel vagy háziállatokkal kempingezünk, bizonyos kiegészítők és extrák nagyban hozzájárulhatnak az általános kényelem maximalizálásához. Gyerekek számára mindig érdemes táborbarát játékokat, például frizbit, kártyákat és egyéb kompakt tárgyakat becsomagolni, hogy legyen mivel eltölteniük az időt este vagy rossz időben. 

Háziállatok esetében érdemes hosszabb pórázt vagy futót csomagolni, hogy kutyánk mozoghasson a táborban, miközben továbbra is a közelben marad, biztonságban.  Javasolt továbbá összecsukható etető- és vizestálakat is pakolni a hely maximalizálása érdekében, valamint ágyat és/vagy takarót, hogy melegen tartsa kedvencünket éjszaka.

Látogass el a Curver.hu weboldalára, ahol nagyszerű háztartási termékeket szerezhetsz be otthonodba és kirándulásokhoz is!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás