A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Ennek a bejegyzésnek a középpontjában a nagy kedvencnek számító Apple okostelefonok szerepelnek. Egyszerűen nem is lehetett ugyanis kérdés, hogy az okostelefonok piacának domináns szereplői külön bejegyzést érdemelnek.

A cikkben megpróbáljuk megfejteni az Apple okostelefonok iránti elképesztő népszerűség titkát. Egyúttal mögé is nézünk a dolgoknak azt vizsgálva, mi alapján is választ manapság egy felhasználó Apple okostelefont.

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Apple okostelefonok elképesztően jól néznek ki

Ha volt már szerencséd akárcsak közelről is szemlélni egy korszerű Apple okostelefont, akkor aligha vitatod ennek az állításnak a tartalmát. Gyakorlatilag már az első generációs Apple okostelefonok is messze kiemelkedtek design szintjén, és ez a tendencia máig nem sokat változott.

Olyannyira nem, hogy a legtöbb gyártó nem egy alkalommal próbálta másolni vagy modellezni az Apple okostelefonok kinézetét, illetve designmegoldásait. Úgyhogy Apple okostelefonnal mutatkozni kicsit olyan, mintha egy márkás ékszert viselnél magadon.

Az Apple okostelefonokhoz valóságos kultusz társítható

Steve Jobs munkássága nem véletlenül tartozik a legendás életrajzok közé. Leginkább az Apple okostelefonoknak volt köszönhető az a forradalmi újítás és egészen új szintet képviselő felhasználói élmény, amit ma már egyértelműen megszokhattál.

Fontos tényező persze az is, hogy az Apple okostelefonok egy zárt rendszer kiemelt részeként kínálnak elképesztően klassz használatot. Az Apple saját operációs rendszerén futva online alkalmazásokkal, illetve extra funkciókkal teszik egyre magasabbra és magasabbra a lécet.

Nem véletlen, hogy az újabb és újabb generációval és szériával előrukkoló Apple okostelefonok elképesztően sokakat tartanak lázban. A kifejezés pedig tényleg nem túlzás, tekintve az Apple okostelefonok iránt tapasztalható elképesztő rajongást.

Amiért az Apple okostelefonok mind a mai napig a legtöbbször választott opciók közé tartoznak

Nem igazán létezik akár egyetlen olyan gyártó sem, akinek az újonnan megjelenő okostelefonjaiért emberek ezrei éjszakáznak a boltok előtt. Pontosan ez a fajta hihetetlen miliő lengi körül az Apple okostelefonok újdonsült megjelenését.

Ez pedig a márkaépítés magasfokának köszönhető. Az Apple kiváló érzékkel fogta fel, hogy a zárt rendszer, az elképesztő design, a lenyűgöző vívmányok, valamint a márka köré felhúzott „menő” faktor egytől egyig plusz hozzáadott értékkel bírhat.

Úgyhogy a felsoroltak ismeretében nem is ér fel akkora csodával, hogy az Apple okostelefonokért rengeteg vásárló hajlandó mélyebben a zsebébe nyúlni. Merthogy jól tudják, a cserébe kapott ellenérték sokkal több lesz egy szimpla telefonnál. Apple okostelefonokat választva inkább vásárol az ember státuszt, életérzést és presztízst.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás