A rovat kizárólagos támogatója

Tényszerűen kijelenthetjük, hogy a kormány termőföld-privatizációja megbukott. Az állami földek eladása totális csőd lett. Egymás között marakodnak a földeket rokonságuknak megszerző kormánypárti politikusok. A legfőbb kérdés, hogy mit kezd a kormány ezzel a ténnyel. Késnek a kifizetések a gazdáknak.

Lesz következménye a félmilliárdos honlapnak, fognak úgy feljelentést tenni, mint az MSZP-s Leader-es egyesület ügyében? A Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-től visszakövetelik a jogosulatlanul felvett milliókat? Lesz következménye a hozzá nem értésnek, inkompetenciának és a pénzlenyúlásoknak?
Sallai R. Benedek tegnapi parlamenti interpellációja.

 

Késnek a kifizetések a gazdáknak

Elismerte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, hogy kevesebb támogatást fizetnek a gazdáknak a vártnál. Ezt a választ Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője csikarta ki, aki írásban érdeklődött az iránt, hogy mi okozza a támogatások kifizetésének késését az agrárágazatban. A miniszter válaszából az is kiderül, hogy az uniós egységes területalapú támogatás (SAPS) esetében a termelőknek csupán 60 százaléka jutott az előleghez.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás