A rovat kizárólagos támogatója

Polgár Anasztázia, a lillafüredi Szent István-barlang és Anna-barlang vezetője 2018. augusztus 21-én kitüntetésben részesült a Bükk-hegység látogatóbarlangjainak vezetéséért, a barlangi bemutatás és üzemeltetés terén végzett magas színvonalú munkájáért.

Polgár Anasztázia az Bükki Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében álló két lillafüredi barlang, a Szent István- és az Anna-barlang üzemeltetését ellátó csoport vezetője. Szakmai munkáját az igazgatóságon 25 éve kezdte barlangi túravezetőként. Feladatát azóta is elhivatottsággal végzi, munkaterületének sajátossága miatt (idegenforgalmi szolgáltatás) sokszor hétvégi- és ünnepnapokon is, nem ritkán saját szabadidejét a hivatásának alárendelve.

A barlangi túravezetői felkészültségére folyamatosan odafigyelve, magát tovább képezve levelező hallgatóként angol nyelvismeretet és gazdasági diplomát szerzett a Miskolci Egyetemen. Jelenlegi munkakörében ellátja a barlang üzemeltetés irányítása mellett a Kelet-Bükki Tájegységben található ökoturisztikai szolgáltató létesítmények, szálláshelyek munkatársainak irányítását. Az új munkatársak beilleszkedését, betanulását nagy szeretettel és lelkesedéssel segíti, a rá bízott feladatokat mindig pontosan, határidőre elvégzi.

Sokszor önállóan részt vesz a kommunikációs feladatokban, segíti az igazgatóság turisztikai és marketing munkáját Lillafüred térségében partneri viszonyt tart fenn a turisztikai szolgáltatókkal.

Polgár Anasztázia és Nagy István AgrárminiszterPolgár Anasztázia és Nagy István Agrárminiszter

A látogatók elégedett visszajelzései is megerősítik azt az elkötelezett, színvonalas munkát, amelyet Polgár Anasztázia és munkatársai a rájuk bízott barlangok fenntartása, bemutatása és a látogatók fogadása során naponta becsülettel végeznek. Szakmai elhivatottsága, munkabírása kiemelkedő, kollegialitása, emberi példamutatása mintaértékű, tevékenységével magas szinten szolgálja a hazai természetvédelem ügyét- írta a park honlapján.
Gratulálunk a miniszteri elismerő oklevélhez, s további eredményes munkát kívánunk a továbbiakra.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek