Hirdetés
(X)

A babaszobában remek szolgálatot tesznek a különböző méretű és formájú tárolóelemek. A babának ugyanis sok holmija van, amit tárolni, rendszerezni kell. Arra is oda kell figyelni, hogy a holmikat könnyen elő tudjuk keresni, amikor szükségünk van rájuk. 

A kiságyhoz rögzíthető tárolók nagyon praktikusak, a használatuk több szempontból is előnyös. Egyrészt többféle kivitelben is kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk a tökéleteset. Másrészt pedig minden fontos dolog belefér ezekbe a tárolókba, amiket a kiságy közelében szoktunk használni.

Még nem tudod, hogy hol is szerezhetnéd be ezeket a csodás kiegészítőket? Akkor figyelmedbe ajánljuk a Baby Inside Babatermékek “Tárolók” menüpontját. Itt sok különleges darabot találsz, amik remekül passzolnak a babaszobába. Ha pedig kíváncsi vagy, hogy miért is annyira hasznosak ezek a tárolóelemek, akkor olvass tovább! Most ugyanis pontosan erről lesz szó. 

Miért hasznos a kiságyra való tároló?

A kiságyra rögzíthető tárolók olyan kiegészítők, amiket a kiságy rácsához lehet kötni annak érdekében, hogy mindig kéznél legyenek. Viszonylag nagy méretűek, így sok minden tárolására alkalmasak. Nagy előnyük, hogy a beléjük helyezett dolgok szinte azonnal kéznél vannak. Hosszas keresgélés helyett elég csak benyúlnunk a tárolóba és elővenni, amire épp szükségünk van. 

Mivel univerzális kivitelben készülnek, így szinte bármilyen méretű kiságyra rá lehet kötni őket. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a rajtuk lévő kötőket masnira kötjük a rács felső részén. A levételük ugyanilyen egyszerűen történik például, amikor át akarjuk helyezni vagy ki akarjuk mosni őket.

Milyen fajtái közül választhatsz?

A tárolók többféle kivitelben készülnek attól függően, hogy milyen színek és minták köszönnek vissza róluk. A pöttyös és kockás változatok mellett megtalálod azokat is, amiken organikus minták, például virágok jelennek meg. Ami pedig a színeket illeti, a fehér, a barna, a szürke és a bézs árnyalatú fajták is elérhetőek. 

Kerek tárolókra is szükség lehet

Előfordulhat, hogy a kiságyhoz rögzíthető tárolókat kevésnek érzed, és nem tudsz minden apróságot tárolni, rendszerezni bennük. Ez esetben jó szolgálatot tesznek a kerek kialakítású tárolóelemek, amiket szintén nagyon praktikusan tudsz használni. Ezeket nem tudod a kiságyra kötni, viszont ha van a közelben egy polc, akkor arra rá tudod tenni őket. Mivel nyitott a tetejük, így elég csak rájuk nézni, hogy tudd, hova kell nyúlnod a holmikért. Az anyaguk remekül passzol a tárolók anyagához, így szépen össze tudod kombinálni őket, hogy egységes végeredményt érj el. 

A babád holmijának tárolása, rendszerezése egy fontos feladat, amire érdemes minél előbb megoldást találni. A kiságyra való tárolók remek alternatívát jelentenek, hiszen nemcsak szépek, hanem rendkívül praktikusak is. Csak arra kell odafigyelned, hogy a többi kiegészítő színét, mintáját szem előtt tartva válassz.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás