Hirdetés
(X)

Pár évvel ezelőtt még az igazán gazdag emberek kiváltsága volt, hogy kertjükben medence, otthonukban szauna vagy jakuzzi legyen, azonban szerencsére a világ változik, és egyre szélesebb körben válnak elérhetővé azok a termékek, amelyek korábban luxuscikknek számítottak.

Gondolj csak bele, hány ilyen termék, tárgy járt hasonlóképpen! Elég, ha csak az aranyra, a parfümökre, a háztartási gépekre gondolunk. Így aztán ha van elegendő hely az otthonodban, érdemes rászánni a pénzt, és nem csak a közérzeted, de az egészséged is meg fogja hálálni a gondoskodást!
A SzaniterOnline.hu csapata most azt szedte egy csokorba, hogy miért is jó, ha van otthon saját szaunánk!

Mindenkor rendelkezésre áll!

Az elmúlt két év során olyat tapasztaltunk, amit korábban soha nem kellett. Egyik pillanatról a másikra kellett feladnunk bizonyos tevékenységeket: nem mehettünk koncertre, nem utazhattunk el wellnesselni, nem mehettünk konditerembe. Csupa olyan hétköznapi, egyszerű dolog, ami a modern kori ember életének a részét képezte.

Aztán egyszer csak ott találtuk magunkat, hogy online hallgatunk zenét, csak üzleti céllal utazhatunk, csak akkor edzhetünk, ha leigazolt sportolók vagyunk. Pedig a lazításra, a feltöltődésre mindenkinek van igénye, sőt igazán csak ebben a stresszes, nyomasztó időszakban derült ki, hogy mennyire fontosak az életünkben ezek a dolgok.

Hogy még egyszer ne kerülj ilyen lehetetlen helyzetbe, érdemes cselekedni. Persze nem tudsz a nappalidba koncertet szervezni, de egy-két kondigép és egy szauna egy normál méretű családi házban tökéletesen elfér!

A szauna jótékony hatásai

Mielőtt azt gondolnád, hogy ez valami úri passió, érdemes belegondolni, hogy a szauna nagymesterei, a finnek milyen egészségügyi mutatókkal és várható élettartammal rendelkeznek. Talán nem véletlen egybeesés ez, ugyanis a szaunázásnak rengeteg fantasztikus hatása van a testünkre, és ezt most össze is szedtük egy csokorba.

  1. Hozzájárul a stressz csökkentéséhez, ezáltal könnyebben tudsz kikapcsolni, hatékonyabban tudsz pihenni.
  2. A felgyorsult vérkeringés következtében csökken a fájdalom, lazulnak az izmok.
  3. Élénkítő hatásának hála fokozza az anyagcserét, azaz hozzájárul ahhoz, hogy gyorsabban ürüljenek szervezetünkből a méreganyagok.
  4. Erősíti az immunrendszerünket, és már akár heti egy szaunázás is képes hatékonyan felvenni a küzdelmet a légúti fertőzésekkel szemben.

Azért ez egész jól hangzik, nem? Ha úgy érzed, megérdemelsz otthonra egy saját szaunát, akkor tekintsd meg a SzaniterOnline.hu szaunakínálatát!

Izzadd magad egészségesre!

Az izzadságot, a verejtéket mindig a kemény és fárasztó munkával kapcsoljuk össze, de szerencsére úgy tűnik, van mód arra is, hogy pihenve izzadj!

Gondoskodj egészségedről, feltöltődésedről, és tested-lelked hálás lesz neked a törődésért!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás