Hirdetés

Eltörik, megkopik és egyébként is, most melyik mire van? A plasztikkártyák leggyakrabban emlegetett negatívumai. Ráadásul a kártyákhoz tartozó kedvezmények és egyéb adatok legalább felét elmossa az idő. Ha egy ajándékkártyát például öt-hat különböző célra lehet felhasználni, akkor bizony a legtöbben néhány hónap alatt elfelejtjük ezeknek legalább a felét.

Biztonságos páncél a kártyáknak

A plasztikkártyák legfontosabb adatait akkor lehet a legkönyebben megőrizni, ha a kártya tokkal érkezik. Egy ilyen tokra rengeteg adat ráférhet. Az összes lehetőség, a vállalkozás minden elérhetősége, a cég szlogenje és logója. A plasztikkártyák védelmezőjének persze nem csupán a hirdetés a feladata, ahogyan arra már bevezetőnk is utalt. Egy jó minőségű tok bizony sokáig megőrzi a benne tárolt kártyán feltüntetett összes adatot. Biztosak lehetünk abban, hogy egyetlen szám vagy betű sem veszik el örökre.

A plasztikkártyákat védelmező tokot nem véletlenül hasonlítottuk egy páncélhoz. Mivel kemény kartonból készülnek, így tökéletes védelmet biztosítanak minden kártyának. Ne feledd! Az idő nem kímél semmit, a plasztikkártyák pedig, legyen szó ajándék kártyáról vagy másról, könnyű célpontok számára. Szükségük van a védelemre, amelyet csupán ezek a hasznos kis eszközök adhatnak meg csupán számukra.

De hogyan kell ezeket a tokokat elképzelni?

A kérdés jogos. Sokat beszéltünk már a külső jegyekről, csak épp a legfontosabbat hagytuk ki. Az ilyen tárolóknak két fajtája létezik jelenleg, a két- és a négyoldalas tokok. A kétoldalas különböző előnyökkel bír, az alapján kell dönteni számunkra, hogy épp mi a fontos.
A négyoldalas tokokra rengeteg adat elfér. Egy ilyen tárolón a kártya és a cég összes fontos adatát fel lehet sorolni, sőt még a reklámnak is marad hely! A kártyákat az ilyen tokok esetében szilikon pöttyel, zárófüllel vagy bújtatóval lehet rögzíteni.

Kétoldalas társaira ezzel szemben sokkal kevesebb adat fér el. Ez azonban nem feltétlenül negatívum! Kevesebb hely esetén a tokra helyezett mondatok is tömörebbé, rövidebbé válnak, aminek a legtöbb ügyfél örül. Ráadásul ezek azok a tokok, amelyeknek a tárolása sem jelent majd gondot.

Mindkét védelmező esetében rengeteg szín és minta közül lehet válogatni, a lehető legprofesszionálisabb külsőt persze a matt színezés adja. Ha azonban olyan külsőt keresünk, ami azonnal elkapja mindenkinek a tekintetét, akkor érdemes egy vibráló, élénk színt választani a fényes tokokhoz.

Nincs időd a külsőn gondolkodni?

Az igazán elfoglalt vállalkozások, cégek vezetőjétől persze nem lehet elvárni, hogy mindent egyedül készítsen el. Ha vannak ötleteid, de nem tudod, hogy pontosan hogyan is nézzen ki a tokok külseje, küldd el a PromoPrint.hu csapatának az ötleteidet, akik a tervezéssel járó stresszt szívesen leveszik a válladról. Egy napon belül küldenek árajánlatot is!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás