A rovat kizárólagos támogatója

Mi köze Mona Lisa mosolyának az üveghez vagy Magyarországhoz, egyenház-e a mintaház, hogyan csökkenthetjük az ökológiai terhelést műanyag vagy alumínium használatával, megújuló energiahasználat-e a fatüzelés, és mitől zöld egy zöldtető? Mások mellett ezekről és az ezeket lehetővé tevő technológiák hátteréről is hallhatunk, és így rendhagyó módon nézhetünk egyes manapság fontos vagy hasznos műszaki megoldás mögé.
Már több mint tíz érdekes beszélgetés hallható a greenfo.hu és a Build-Communication közös, „Zöld építés” podcast csatornáján, ahol Sarkadi Péter, a greenfo.hu újságírója a legnagyobb építőanyag gyártó cégek vezetőivel/szakembereivel beszélget az építőipar zöld megoldásairól.

Tippek, tanácsok, ötletek a pincétől a padlásig, a kültértől a beltérig, az egészséges épületről és a takarékosságról. A beszélgetések szakembereknek és a téma iránt nem szakmai mélységeiben érdeklődőknek egyaránt hasznos információval szolgálnak.
A tartalmakat ajánljuk – munka mellett vagy az autóban – akár mindazoknak az építkezőknek és szakembereknek, akik szívesen hallgatnak tényeket, ötleteket, történeteket arról, hogy jutott el egy-egy műszaki megoldás a mai formájáig és hogyan szolgálja mindez a jövőnket.

A greenfo.hu és a Build-Communication „Zöld építés” podcast csatornája az alábbi helyeken érhető el:

a Build-Communication felületein:
⇒ Spotify – Zöld Építés

Anchor – Zöld Építés
Apple Podcasts – Zöld építés

a greenfo cikkeiből 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás