Hirdetés
(X)

Benne van a játékban? Nyerjen hőszigetelésre váltható ajándékutalványt Knauf Insulation termék vásárlásával! Vegyen Knauf Insulation hőszigetelő terméket, fotózzon és vegyen részt a játékban!

Miért fontos a hőszigetelés? Vizsgálatok sora bizonyítja, hogy Magyarországon a lakosság döntő többsége az épület korszerű hőszigetelésével, már a fűtési szezon első hónapjában, fűtési rezsijének akár 30%-át is megtakaríthatja. A nyári energia-megtakarításról, a kevesebb légkondicionáló berendezés használatról nem is beszélve.

A Knauf Insulation az épület különböző felületeinek szigetelésére részben, vagy akár teljes rendszerben, különböző modern kőzet- fa- üveg és ásványgyapot hőszigetelő anyagokat kínál.

Hogyan vehet részt a játékban?

Amennyiben 2016. május 1. és 2016. október 31. között Knauf Insulation terméket vásárol, a majd a vásárlás helyén szelfizik a kiválasztott Knauf Insulation termékkel, illetve elküldi a képet a vásárlást igazoló blokkal a www.nalamszigetelnek.hu weboldalra, az adott hónapban sorsoláson vehet részt. A havonta kisorsolt két darab 25.000 Forint értékű vásárlási utalványt a vásárlás helyén válthatja be további Knauf Insulation termékek vásárlásának alkalmával.
A játék időtartama: 2016. május 1.- október 31.  A kiírás és a játék elérhető a www.nalamszigetelnek.hu weboldalon.
 

800 ezer ember él energiaszegénységben

800 ezer ember él energiaszegénységben

Leszigetelték és átadták azt a családi házat is, amely a Knauf Insulation a világon egyedülállóan valós körülmények között végzett energiahatékonysági összehasonlító vizsgálatában ezidáig a szigeteletlen ház volt. Ebben a programban egy szigetelt és egy szigeteletlen ház példáján keresztül az derült ki, hogy egy szezon alatt hőszigeteléssel 46% fűtési célú gázt, mintegy 114 ezer forintot lehet megspórolni.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás