A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A nagybetűs Esküvő legjobb esetben minden pár életében csak egyszer következik be. Így mindent meg szeretnének tenni annak érdekében, hogy emlékezetes maradjon. Ekkor jönnek képbe az egyedi és extravagáns esküvői ruhadarabok, a különleges díszítések vagy az egyedülálló és felejthetetlen helyszínek.

Hazánk is bővelkedik csodálatos esküvő helyszínekben, azonban vannak, akik egy egzotikus külföldi helyen szeretnék összekötni életüket párjukkal, így olyan úti célt választanak, amely eltér a megszokottól. Ilyen tökéletes tengerparti helyszín lehet a Kanári-szigetek is, ahol paradicsomi körülmények között mondhatjátok ki a boldogító igent.

Miért van szükséged esküvőszervezőre?

Egy esküvő megszervezése és megtervezése, valamint annak véghezvitele nem egyszerű feladat. Rengeteg utánajárást, intézkedést, adminisztrációt és koordinációt igényel, hogy minden valóban úgy alakuljon, ahogyan azt elképzeltétek. Mindezen felül egy külföldi helyszín választása esetében ismerned kell az ottani szolgáltatókat, tudnod kell, hogy mikor kihez fordulj és azt is, hogy vészhelyzet esetében kit érdemes felkeresned. 

Ehhez pedig magas szinten beszélned kell az ottani nyelvet vagy pedig a világnyelvet, az angolt. Ekkor kifejezetten előnyös, ha kéznél van egy esküvőszervező, akinek mélyenszántó tapasztalata van az esküvők szervezésében, tisztában van az adott helyszín adottságaival, és ismeri a megfelelő személyzetet is. Így abban az esetben, ha te is egy csodálatos tenger- vagy óceánparti esküvőt képzeltél el magatoknak, akkor mindenképpen vedd fel a kapcsolatot egy tapasztalt esküvőszervezővel, amelyet megtehetsz az Esküvőpalota oldalán is.

Miért egyedülálló a Kanári-szigeteki esküvő?

Amennyiben egy ilyen egyedülálló helyszínt választasz, mint a Kanári-szigetek, akkor a polgári esküvőt egybeköthetitek a nászúttal, így a hagyományokat és a megszokott esküvői szertartásokat felrúgva, stresszmentesen és elvárásoktól mentesen élvezhetitek a ti legszebb napotokat! A legideálisabb, ha egy olyan helyszínt választasz, amely könnyen megközelíthető, repülőtéri átszállás nélkül is elérhető, valamint kedvezményes áron váltható a repülőjegy is.

Mindezen felül azonban megadja azt az érzést, hogy egy egzotikus és valóban egyedülálló természeti csodákkal rendelkező szigetre látogatsz. Ilyen helyszín a Kanári-szigetek is, ahova az egész családodat is magaddal viheted. 

Így nem csak maga az esküvő lesz felejthetetlen, hanem az azt követő vagy megelőző napok is, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésedre a káprázatos tájakon és kristálytiszta levegőn felül. Egy vérbeli esküvőszervező, aki tapasztalattal rendelkezik és képes segíteni a repülőjegyek lefoglalásában, a szállás kiválasztásban, az autó bérlésében, valamint a szolgáltatókkal való egyeztetésben, elengedhetetlen egy ilyen szituációban.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás