A rovat kizárólagos támogatója

Szabó Gréta a BMGE végzős mesterszakos hallgatója regionális és környezeti gazdaságtan szakon. Diplomamunkája az önkéntesmotivációk és környezetvédelmi attitűd feltérképezése a hazai zöld szektorban, tehát minden olyan szervezet (akár civil szervezet, politikai párt, helyi kezdeményezés) az érdeklődésem tárgya, amely zöld ügyekért tevékenykedik.

Szabó Gréta vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős mesterszakos hallgatója. Diplomamunkám elkészítéséhez szeretném a segítségét kérni, melynek témája a környezetvédelmi területen önkénteskedők motivációjának és a környezethez fűződő attitűdjének feltérképezése.

Amennyiben Ön nagykorú, és az elmúlt egy évben legalább egyszer végzett a környezetvédelem területén közvetlenül, vagy valamilyen szervezeten keresztül (civil szervezet, kezdeményezés, poltikai mozgalom, stb), saját akaratából, ellenszolgáltatás, fizetség nélkül önkéntestevékenységet, kérem, válaszaival segítse munkámat.

A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. A vizsgálat anonim módon történik. A kérdőívben nincsenek jó vagy rossz válaszok, így kérem, ne gondolkodjon sokat, jelölje be azt, ami leghamarabb eszébe jut. Az Önről kapott információkat a személyiség jogainak védelme érdekében a személyes felismerhetőség jegyeinek titokban tartásával dolgozom fel. Az adatokat statisztikai célokra, általános következtetésekre használom.

Amennyiben kérdése van a kutatással kapcsolatban, kérem, keressen a szabo.greta@edu.bme.hu címen.
Segítségét előre is hálásan köszönöm!
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás