A rovat kizárólagos támogatója

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője kapta a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének Hiteles Tájékoztatásért Díját. A már régóta megérdemelt kitüntetéshez a greenfo is szívből gratulál Orbán Zoltánnak 🙂

Az idei báli szezon egyik legrangosabb hazai eseményeként rendezték meg Budapesten a XVI. Jótékonysági Szóvivő Bált, ahol a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének (MSZE) Hiteles Tájékoztatásért Díját a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szóvivője, Orbán Zoltán kapta.
A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének rendezvényén szóvivőknek és újságíróknak odaítélt díjak, szakmai elismerések átadására is sor került.

2020-ban a Szavak Embere díjat dr. Vetter Szilviának, az Alkotmánybíróság korábbi szóvivőjének ítélték oda.

A Hiteles Tájékoztatásért Díjat Orbán Zoltán, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szóvivője vehette át.

A Dr. Lasz György rendészeti kommunikációért Díjat Gál Kristóf rendőr alezredes, az ORFK szóvivője kapta.

Média Díjat vehetett át Varga Júlia (MTVA Kossuth Rádió), Szöllősi Györgyi (ATV),  Csikós Zsolt (Totalcar) és Dr. Rékai Gábor (Rádió Bézs).

Az MME szóvivője, Orbán Zoltán, a Hiteles Tájékoztatásért Díj átvételét követően – jobbra mellette egykori kollégája, Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője látható Fotó: Bodnár Katalin

A vendégek között a kommunikációs szakma ismert képviselői mellett neves közéleti személyiségek is szerepet vállaltak a bál jótékonysági céljának megvalósításában, a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulásának támogatásában.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás