Hirdetés

A húsvéti hosszú hétvégére megnyílt az Alcsútdobozi Kalandpark, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, Orbán Viktor barátjának legújabb beruházása – írja a Propeller.hu. A természetvédelmi és madárvédelmi területen, a Csaplári-erdőben épült létesítmény nyárra lesz teljesen kész.

Megnyílt az Alcsútdobozi Kalandpark az Alcsúti Arborétum közvetlen szomszédságában, a természetvédelmi területnek és madárvédelmi rezervátumnak számító Csaplári-erdőben, a Váli-medence legnagyobb erdejében, ahol Magyarország legidősebb, 180 éves libanoni cédrusa is található.

Nem vicc volt a "felcsúti Disneyland": kalandparkot nyitott Mészáros LőrincFotó: Facebook / Alcsútdobozi Kalandpark

A fák között kialakított ügyességi pályát Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos cége, a Mészáros és Mészáros Kft. tervezte és üzemelteti. Az Alcsútdobozi Hírek tavaly decemberben azt írta: a "magánvállalkozói beruházásban" épülő kalandpark nyárra fog elkészülni, ehhez képest már a húsvéti hosszú hétvégén a fákon csünghetnek a helyiek. A park máskor szombaton, vasárnap és ünnepnapokon látogatható, egy felnőtt jegy ára 3000 forint- írta a propeller.hu.

A felcsúti polgármester otthonosan mozog az állami tulajdonú, műemléki és természetvédelmi védettséget élvező Alcsúti Arborétum környékén: cégei révén gyakran nyer százmilliós közbeszerzéseket a park munkálataira, de itt található a Puskás Sport Hotel is, amelynek tulajdonosa az – Orbán Viktor által alapított és Mészáros által elnökölt – Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás