A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson ment keresztül. Kifejlesztette a tetőcserépbe integrált napelemet, egy új felületkezelésű termékcsaládot, és piacvezetőként bevezette a robottechnológiát. Részleteket április 11 – 15 között a Construma szakkiállításon mutatnak be.

A Tetőcserép Gyártó Kft. Tevékenysége során több jelentős mérföldkő volt a cég életében, a legutóbbi, hogy elkezdték az egyedülálló innovációjuk – a tetőcserépbe integrált napelem – fejlesztését Terrán Futuron néven, amely termék a terveik szerint hamarosan forgalomba kerül. Az elmúlt év további mérföldkövei, hogy megőrizték piacvezető pozíciójukat, bevezették a robottechnológiát a kiegészítő elemek gyártásánál és csomagolásánál, piacra léptek a ClimaControl felületkezelésű termékcsaláddal, valamint elindult a cégcsoport negyedik gyárában a próbagyártás a romániai Aranyosgyéresen.

A termékfejlesztésben már több alkalommal is újító szerepet betöltő Terrán a csökkentett súlyú, Construma díjas (2015) Synus cserepeivel itthon és külföldön is rövid idő alatt népszerűvé vált. A hullámos formájú, legkönnyebb Terrán tetőcserép egyszerre könnyű és erős, és amellett, hogy extra tartós, vihar- és fagyálló, használatával akár 30 százalékkal könnyebb lehet az új tető az átlagos Terrán tetőcserepekhez képest.

Gondolva azokra, akik védekezni szeretnének a nyári forróság ellen, és energiatakarékosság miatt csökkentenék a klímahasználatot, a vállalat bővítette kínálatát a ClimaControl felületkezelésű cserepekkel, amelyekkel akár 10 °C-kal alacsonyabb hőmérséklet érhető el a tetőcserép hátoldalán mérve az egyéb Terrán tetőfedőanyag felhasználásával készült tetőhöz képest (az összehasonlítás Terrán Zenit Resistor cserepekkel történt, mesterséges laborkörülmények között). Ahogy a tetőépítés esetében javasolt, itt is érdemes rendszerben gondolkodni, és a ClimaControl mellett a MediCOMFORT tető-hőszigetelő rendszert és MediFol tetőfóliát választani, ezzel a hatékonyság maximalizálható.

Az ICERTIAS nevű, svájci minősítő szervezet piackutatása alapján, a Terrán elnyerte a neves „Best Buy Award” díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon.

Az április 11 – 15 között a budapesti Hungexpon megrendezendő CONSTRUMA szakkiállítások az A pavilon 211C standján várja az érdeklődőket a Terrán. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás