A rovat kizárólagos támogatója

Lánybúcsúra kellene egy egyedi egyenpóló? Esetleg a barátnőkkel szeretnétek ugyanolyan, különleges darabban hódítani? Karácsonyra lepnéd meg az unokahugodat egy pólóval, amin a kedvenc bandája van? Semmi akadálya, tervezz egyedi női pólót!

Akár egy, akár sok, minden lehetséges!

Nem kell több száz darabot tervezned ahhoz, hogy egyedi pólód legyen, hiszen ma már bármilyen képpel készíttethetsz egy személyes darabot. Tematikus buliba mész, ahova nem találod az igazi pólót? Készítsd el magadnak! Ez készülhet egy saját fényképpel, interneten talált darabbal, de akár egy jól megválasztott szöveget ábrázolóval is. Nincs határ, csak az, amit magadnak megálmodsz. 

Közeleg az anyák napja? Édesanyád biztosan meghatódik majd egy “Szupermami” vagy egy “A világ legjobb anyukájának!” feliratú pólón. Mindehhez sem kell semmilyen nagy projektbe kezdened, elég, ha találsz egy megbízható weboldalt, ahol a tervezőfelületre fellépve feltöltöd a képed, és megtervezed a kívánt pólót!

Egy olyan pólóra vágysz, ami a pasiddal közös pillanatokat örökíti meg? Készíts egy kollázst a képeidből, és töltsd fel a kész művet a Sooters.hu-ra! Tervezd rá a pólódra, és már meg is vagy vele. Vagy mégsem? A hátára is kellene valami találó? Hajrá, engedd szabadjára a fantáziád!

Hogyan tudsz tervezni?

Az online tervezőfelületen az első lépésként válaszd ki, hogy milyen méretű, nyak kialakítású és színű pólóban szeretnél feszíteni! Ha ajándékba szánod, akkor olyat válassz, amilyet jellemzően hord az, aki kapja. Ezek a pólók általában jó minőségűek és kiemelkedő a pamuttartalmuk, többfél kialakításban és akár fekete vagy fehér színben is elérhetőek. Méret tekintetében is széles a paletta, hiszen S-től akár XL-ig minden megtalálható. Sőt, akkor sincs baj, ha csak tudod, hogy valamit terveznél, de még nem körvonalazódott az ötlet, mivel a galériában számos elképzelés vár arra, hogy valósággá váljon. 

Sőt, a hab a tortán, hogy még az ár sem különbözik sem a méret, sem a szín függvényében. Ez azért meglehetősen ritka lehetőség. Ha megvan a választott kép, akkor illeszd a pólóra, tedd a kosárba, és indulhat is a készítés. Mivel a fenti áruház speciális nyomási technikával dolgozik, így biztos, hogy hosszú ideig szép és tartós marad a kész remekmű. 

Előfordulhat, hogy a cikkünket már csak karácsony előtt pár nappal olvasod, és nagyjából azonnal szükséged lenne a pólóra. Erre az esetre találták ki az SOS szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy a rendelés leadása után, jellemzően 3 órával már a kezedben tarthatod a kész pólót. Azt ne feledd, hogy ez december hónapban, pont a karácsony miatt 24 órára nyúlik, de még így sem leszel elkésve!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás