Hirdetés

Szeretnéd, ha beszélnének rólad? Eredményeidről, szervezetedről, cégedről, tevékenységedről, programjaidról, termékeidről, szolgáltatásaidról? Indíts podcastot – mi elkészítjük.

Indíts podcastot, hogy bárki, bárhol, bármikor meghallgathasson.

Szeretnéd podcastokban bemutatni a tevékenységedet, munkádat? Vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak vállalunk podcast készítést akár a helyszínen is Budapesten. Elsősorban környezetvédelemmel kapcsolatos sorozatokban gondolkodunk, melyhez nem csak technikai, hanem tartalmi munkát is vállalunk. Amennyiben kérdezőre és szerkesztőre is szükség van, vállaljuk a riporteri, szerkesztési feladatokat is.

Egy podcast felvételhez a két legfontosabb dolog a profi technika és a szakértői jelenlét. Mindezt mi biztosítjuk. A felvételhez egy asztal, (a maximum) négy megszólaló esetén öt szék, és egy csendes helyiség kell.

A kész felvétel mellett felvezetőt, hangeffektes bevezetőt/szignált, valamint – igény esetén – támogatói spotot is készítünk. A felvételt technikailag megvágjuk (kivágjuk a hibákat, bakikat, a nem megfelelő szavakat, hangokat, mondatokat.)  Ezt követően ellenőrzésre visszaküldjük az mp3 formátumú hanganyagot a publikálás előtt.

 

Igény esetén vállaljuk a különböző hangmegosztó felületeken (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Overcast, Breaker, SoundCloud, stb.) való elhelyezést, és a felvételkor készített fotóinkkal ellátott cikkek készítését is.

Amennyiben csak egyszeri podcastban szeretnél megjelenni, erre is van mód, ahogyan egyéb megjelenési lehetőségek is vannak a Greenfon. Lásd médiaajánlatunkat.

Referenciaként itt találod eddigi podcastjainkat >>> 

Ha érdekel, várjuk jelentkezésedet az info@greenfo.hu címen.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás