Hirdetés

Idén először közönségszavazást indítottak az eFestival kiváló magyar tartalom verseny szervezői: az eFestival hivatalos Facebook oldalán, ezzel is hozzájárulva a pályaművek népszerűsítéséhez. A greenfora az EGÉSZSÉG / KÖRNYEZET kategóriában lehet szavazni 2011. november 17-ig.

Az eFestival hivatalos Facebook oldalán megtekinthetőek a nevezett pályaművek és a közönség szavazhat kedvenc digitális tartalmára / honlapjára / alkalmazására.

A korábbi nyertesek és a zsűri által ajánlottan, illetve egyénileg nyolcvanhárom nevező érkezett be az eFestival 2011 kiváló magyar digitális tartalom versenyre. A közönségszavazást 2011. november 17-én 17:00 órakor zárják.

A Szavazók az eFestival szavazógép alkalmazás segítségével szavazhatnak kedvenc digitális tartalmukra. A Szervezők az eFestival nevezőket 9 kategóriába sorolták be. A greenfora az EGÉSZSÉG / KÖRNYEZET kategóriában lehet szavazni. Támogasd a greenfot egy kattintással!

Kategóriánként egy Közönségdíjas nyertes kerül ki a versenyből. Az eFestival Közönségdíj nyerteseit, illetve a zsűri által odaítélt díjakat az eFestival novemberi díjkiosztó gáláján hirdetik ki.
 

efesztiválefesztivál

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás