A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A szőrtelenítés iránti igény szinte egyidős az emberiséggel, már az ókorból is maradtak fent erre vonatkozó emlékek, és azóta is van olyan kérdés, amely folyamatosan újabb és újabb megoldásokra sarkallja az embert. 

A szőrtelen bőr a szépség és az ápoltság szimbóluma. Ma már nemcsak kozmetikai szalonokban kérhetünk szőrtelenítést, hanem otthon is többféle módszer áll rendelkezésünkre, ha sima bőrt szeretnénk. Átmeneti és tartós megoldásokat kínáló eljárások léteznek, a hagyományosnak tartott borotválás mellett a tartósabb és szebb eredményt biztosító gyantázás vagy epilálás, illetve az évekre megoldást jelentő lézeres szőrtelenítés közül választhatunk. Melyik mire nyújt megoldást?

Ints búcsút a szőrszálaknak!

A jó idő beköszöntével, ahogy lekerülnek a hosszú, mindent elfedő ruharétegek, nemcsak a fogyókúra, de a szőrtelenítés is előtérbe kerül sokaknál, nemcsak nőknél, de férfiaknál is. Nem találtad még meg a jó megoldást? Válaszd az Alveolashop.hu prémium gyantázógépeit, és garantáltan élmény lesz a szőrtelenítés!

Mindegyik szőrtelenítési eljárásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, mindenki a saját fájdalomtűrő képessége, ideje és lehetőségei szerint választhatja ki a neki szimpatikusat. Vannak, aki számára a kozmetikus által végzett gyantázás a kényelmesebb, de vannak, akik saját maguk szeretnek megszabadulni a szőrszálaktól. 

Gyantával mindkettő lehetséges, ráadásul ma már szinte fájdalommentesen, és a technológiának köszönhetően biztonságosan, hiszen az égető gyanta már a múlté. 

Waxolás fájdalom nélkül

Vannak, aki idegenkednek a gyantázástól a vélt vagy korábban átélt fájdalom miatt, azonban a ma használatos waxok már kíméletesen távolítják el a szőrszálakat, és csak enyhe kellemetlenséggel járnak. 

Amennyiben kozmetikussal végezteted, még kisebb az esély arra, hogy maradandó negatív élményt okozzon, hiszen a szaktudásnak, a minőségi anyagoknak köszönhetően fájdalommentes a folyamat. És ma már olyan készítmények is léteznek, amelyek hatékonyan enyhítik a kellemetlen tüneteket. 

Amennyiben profira bízod magadat, pillanatok alatt kész leszel a lehető legkisebb fájdalom mellett, és nem kell görcsölni azon sem, hogyan érd el a nehezen hozzáférhető helyeket. Ráadásul egy szalonban a fertőzésveszélynek is kevésbé vagy kitéve, hiszen gondosan fertőtlenítenek minden vendég után. 

Hogyan lehet hatékony a gyantázás?

Azért is jó profi szakemberre bízni a dolgot, mert ő ki tudja választani a bőrtípusodnak és a szőrzetednek megfelelő gyantatípust, így lehet a leghatékonyabban elvégezni a szőrtelenítést a legkisebb fájdalommal.

A korszerű gyanták tégelyes, patronos és elasztikus formában is léteznek, amelyek akár egy mikrohullámú sütőben is felmelegíthetőek. Már vékony rétegben is erős tapadást biztosítanak, így alaposan távolítják el a szőrszálakat akár papírcsík használata nélkül is. Érzékeny bőrre kifejlesztett változatai még kevesebb irritációval járnak. Adj esélyt a waxolásnak, válaszd a legújabb fejlesztésű, prémium minőségű gyantákat!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás