A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Energiatakarékos otthona építéséhez válassza ki az Önnek legoptimálisabb téglát online, otthonából, kényelmesen a Wienerberger Shop segítségével. A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal segítjük!

Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú. Építse családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeinké.

Ön tudta, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja? Ezért szükséges, hogy házunk építésénél odafigyeljünk, milyen téglát választunk, hiszen minőségi hőszigetelő téglával csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását és pénzt takaríthatunk meg. A téglára fordított összeg csupán ~3-5%-a a teljes építési költségnek és okostégla alkalmazásával akár 45-50 000 Ft azonnali megtakarítás érhető el.

A Wienerberger Shop-on közvetlen gyártói információkhoz juthat a termékek tulajdonságairól és építkezéséhez szükséges termékek listáját egyidejűleg össze is állíthatja. Az igényeinek megfelelően összeállított termékcsomagot pedig könnyen megvásárolhatja a weboldalon feltüntetett kereskedő partnereinknél. Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, válasszon az ajánlott fogyasztói árak és a műszaki termékinformációk ismeretében!

Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és máris megkapja előajánlatunkat!

Állítsa össze terméklistáját három egyszerű lépésben:
1. Termékek kiválasztása
– Termékek kosárba helyezése
– Kereskedő kiválasztása
– Termék igény rögzítése
2. Megrendelés a kereskedőnél
– Fizetési mód egyeztetése
– Szállítási ütemezés megadása
– Termékek megrendelése
3. Szállítás / átvétel
– Áru fogadása
– Áru ellenőrzése
– Áru átvétele

Az ENERGETIKAI BESOROLÁS tégláinkra bevezetett jelölésünk, amely a vásárló eligazodását segíti tégláink különböző hőszigetelő képessége között. A Porotherm okostéglák hőszigetelő képessége 40-50 %-kal jobb, mint a hagyományos nútféderes tégláinké.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás