Hirdetés
(X)

Minden bizonnyal már te is olvastál a közösségi oldalakon keringő, megannyi képpel ellátott idézetes poszt között olyat, amely arra hívja fel a figyelmedet, hogy nem elég szimplán vágyni, akarni valamit, azért bizony tenni kell. Minden egyes nap.

Így van ez egy hőn áhított munkával, egy-egy sikeres teljesítménnyel, de hasonlóképp működik a párkapcsolat is, hogy a szexuális életről már ne is beszéljünk. Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy mit kell tegyél azért, hogy vágyaid minél többször meghallgatásra találjanak!

Fontos az öröm!

Bizonyára benned is sokszor megszólal a kis hang: “A vágyaim hívnak.” Ilyenkor nem nagyon lehet ellentmondani, és akár ott van a társad, akár nincs, legfőbb ideje, hogy örömet szerezz önmagadnak. 

Aki már rutinos örömszerző, az sok-sok előnyét élvezheti ennek a tapasztalatnak: egyérszt bátran mer a Vágyaim.hu által forgalmazott női erotikus eszközeinek a használatával élni, másrészt pedig annyira jól és alaposan kiismerte már a tesét, hogy pontosan tudja, mi szerez neki örömet.

Ez többek között azért is fontos, mert így a társaddal folytatott szexuális élet sem lesz lapos, és egészen bizonyosan ki tudod hozni belőle a maximumot.

Igen ám, de akár a vibrátorok, akár a dildók is gondozást igényelnek, nemcsak az örömszerzés idején kell előkapni őket!

Ne hanyagolj el semmit!

Úgy, ahogy te magad vagy a párod is megtisztálkodik az együttlét előtt és után, hasonlóan kell eljárni az élethű dildók, sőt minden egyéb szexuális segédeszköz terén is, hiszen az intimitás és a tisztaság együtt kell, hogy járjon a biztonság és az egészség védelmében.

Bár felajzott állapotban nehéz logikusan és reálisan gondolkozni, mégis arra biztatunk, hogy minden esetben figyelj oda a következőkre, mielőtt magával ragadnak a vágyaid!

  • Amint megérkezik a rendelésed, alaposan olvasd el a használati útmutatót, köztük a tisztításra vonatkozó részeket!
  • Első használat előtt mindenképpen alaposan tisztítsd meg az élethű dildódat!
  • Szárítsd is meg megfelelően, hiszen ahogy magadat szárazra törlöd, éppúgy fontos a szexuális segédeszközöd szárazra törlése is.
  • Az sem mindegy, hogy mivel tisztítod a dildót, hiszen bár az illatos szappanok, a mosó- vagy épp mosogatószerek csábítóan hatnak, azért abba feltétlenül gondolj bele, hogy utána a hüvelyedbe fog kerülni mind az eszköz, mind pedig a rajta megülő vegyi anyagok. 
  • Az élethű dildó épp attól nagyszerű, hogy teljesen részletekbe menően lemásolja a férfi nemi szervet, így aztán az a minimum, hogy a tisztítás során te magad is odafigyelsz a legapróbb részletekre is!

Gondolj mindig a holnapra is!

Persze nagyon csábító úgy élni, mintha nem lenne holnap, de azért ha minél tovább szeretnéd élvezni az élet nyújtotta örömöket, akkor azért nem árt felelősen gondolkozni.

Ezért aztán kiemelten fontos, hogy mind önmagadra, mind pedig az erotikus segédeszközeidre különös gondot fordíts, mind tisztítás, mind ápolás szempontjából!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás