Hirdetés
(X)

A TermészetBÚVÁR Szerkesztőség rendkívül nehéz anyagi helyzetének javítására a közhasznú TermészetBÚVÁR Alapítvány páratlan lehetőséget kínál a gondozásában megjelent legsikeresebb könyvek rendkívül kedvezményes árú megvásárlására. Az akció: 2023. május 15-étől június 15-éig tart.

Nagy megtiszteltetésnek tekintjük, hogy előző akcióink várakozásainkat messze meghaladó eredménnyel zárultak. A készletkisöprés vége felé járunk, és egy újabb lendülettel reményeink szerint nem kis örömet szerezhetünk vásárlóinknak, a mini árakból származó bevételeink pedig túlélésünket is segíti.

Válasszon kiadványainkból és ajándékozza meg könyveinkkel szeretteit, barátait, az iskoláskorú fiatalokat, pedagógusokat, hiszen itt a tanév vége. No és nyáron is lehet olvasni! Legyen tehát a vásárlónk!

A négy kiadást megért Értékőrző Magyarország című album hazánk 10 nemzeti parkját, a világörökségbe felvett, illetve jelölt értékeket mutatja be hitelesen, érdekesen, olvasmányosan 480 különleges, bravúros színes fotó segítségével. A kiadvány már 2100 forintért megvásárolható, 10 kötet esetén 1900 Ft/db és egy ajándékpéldányt adunk a csomaghoz.

Cherishing Hungary’s Heritage. Az említett kötet angol nyelvű változata messziről érkezett vendégeinknek és nyelvet tanuló honfitársainknak. Ára: 1900 Ft.

A természet fortélyai című sorozatunk. Három évszak, három kötetben a természet fortélyairól. A csillagoktól a talajfelszín alatti biológiai hálózatig kínál betekintést a természet rejtett történéseibe, bepillantást nyújtva a személyes ismeretszerzés lehetőségeibe is. A kiváló szerzők szakterületük legjobb művelői közé tartoznak, írásaikat a világhírű magyar természetfotósok legsikeresebb alkotásai teszik még hitelesebbé.


A Perzselő napsütésben, a Sokszólamú újjászületés és a Settenkedő ködök, fagyok című kötetek darabonként 900 Ft, a három kötet együtt 2400 forintba kerül.

Festetics Antal: Konrad Lorenz világa. A Nobel-díjas etológusprofesszor életútja, munkássága a tanítvány, a munkatárs szemével. Az olvasmányos, hiteles kötetet eredeti fotók teszik még érdekesebbé. Ára: 1200 Ft.

Dr. Kovács Gábor–Márkus Ferenc–dr. Sterbetz István: Alföldi mozaik. Hazai természetvédelmünk egyik különlegessége, hogy nemzetközi mércével is mérve legértékesebb területei egyedülálló életközösségek hordozói, csak a mi tájainkra jellemző fajok élőhelyei, amelyek ugyanakkor többé-kevésbé kultúrtájak. A kötet szerzői a különleges természetvédelmi kezelést igényelő alföldi élőhelytípusok megóvásába, rekonstrukciójába kínálnak betekintést az érdekes, olvasmányos írások, keretében, értékes fotókkal illusztrálva a mondanivalót. Ára: 500 forint.

A könyvekhez valamelyik nemzeti parkunkat bemutató ajándék leporellót adunk. A küldeményeket postaköltség terheli.

Az akció: 2023. május 15-étől június 15-éig tart. (a készlet erejéig!)

A megrendeléseket a tbuvar@t-online.hu címen vagy telefonon a 06/1-266-3681; 06/1-266-3036 várja a TermészetBúvár Szerkesztősége

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás