A rovat kizárólagos támogatója

Mexikói hatósági ellenőrök tegnap egy benyugtatózott két hónapos bengáli tigris kölyköt találtak egy expressz postai küldeményben.

A Mexikói Szövetségi Rendőrség közlése szerint tegnap a mexikói hatósági ellenőrök egy tigris kölyköt találtak egy expressz postai küldeményként feladott konténerben. Az Inside Edition jelentése szerint a két hónapos bengáli tigris kölyköt benyugtatózták és egy újságpapírral kibélelt műanyag konténerbe rakták. A kiszáradt kölyköt egy csempészáru kiszimatolására kiképzett kutya jelzésekor fedezték fel.

A kölyköt a nyugati Jalisco államból adták fel a 200 mérföldre, egy a Mexikó középső részén levő Queretaro államban található címre. Az ellenőrök szerint a tigris papírjai rendben voltak. A hatóság az állatot a szállítás módja miatt foglalta le.

Az ország természeti erőforrásokért felelős minisztériuma állítólag már régebben is lefoglalt hasonló módon szállított védett állatokat, köztük egy fekete medvét és néhány fehér tigrist. A környezetvédelmi hivatal szerint az eset kivizsgálása folyamatban van.
Via
Jane Goodall Intézet

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás