A rovat kizárólagos támogatója

Nincs is jobb, mint egy hűvös estén bebújni a pokróc alá, és betenni néhány részt a kedvenc sorozatunkból. Az utóbbi időben Rick Grimes horrorisztikus, izgalmas története az egyik legkedveltebb mind közül, ami nem meglepő. A sorozat alapjául egy képregény szolgált, azonos címmel, előbbi rajongótábora persze sokkal népesebb. Láttad mind a tíz évadot? Többször is? Még neked is tartogatunk néhány meglepetést a következőkben!

Tényleg jól ismered a Walking Deadet?

A 2010-es megjelenése óta a sorozat rajongótábora egyre csak nő. Te és a barátaid is imádjátok? Rendelj egy TWD telefontokot az INFINITY Tokoktól, és olvasd el cikkünket! Megtudni néhány meglepő tényt kedvenc filmjeink, sorozataink készítéséről mindenkit felvillanyoz. Mi most 7 érdekességet hoztunk el nektek!

  1. Tudod, hogy hányszor hangzik el a “zombi” szó? 

Ugyan a sorozatban rengeteget látunk belőlük, maga a szó sem a címben, sem pedig a részek alatt nem hangzik el! Ehelyett minden más kifejezést használnak rájuk: lebegők, horda, harapók, kószálók, járkálók.

  1. Próbálj farkasszemezni a sorozatbéli zombikkal!

Akárhányszor is próbálod majd meg, a győztes mindig a zombi lesz: kivágták az utómunkálatok során a pislogásukat!

  1. Mi leszel, ha nagy leszel? Zombi!

Manapság már mindenre létezik képzés vagy iskola. A sorozatban lévő szereplők is kijártak egyet, itt tanultak zombiként viselkedni, azaz hogy hogyan járjanak és nyögjenek.

  1. Néha belelátod egy haverodat az egyik zombiba?

Volt már olyan érzésed, hogy a zombik éppen úgy járnak, mintha részegek lennének? Ez nem véletlen, abban a bizonyos iskolában kapták az instrukciót, miszerint egy járkáló úgy mozog, mint egy részeg, mikor hazaindul egy jól sikerült éjszaka után a kocsmából.

  1. A halál mosolya

Emlékszel még az első részre? A legelső évad legelső részére. Fel tudod idézni Ricket, miután végzett az első járkálóval? Arra is emlékszel, hogy a pólóján hagyott vérnyom mosolygó halálfejre hasonlít? Nézd vissza, mi szóltunk! 

  1. Vajon mit zabálnak a zombik?

Az eredeti zombi-kaja még egész jól hangzik: sonka, BBQ szósszal leöntve. Ezt az ötletet azonban hamar el kellett vetni, ugyanis így gyakran újra kellett maszkírozni a kószálókat. És hogy mi lett a végleges menü? Ínycsiklandozó ecetes sonka…

  1. Egyre inkább szétesnek és egyre többen vannak

Ahogy egymást követik az évadok, a zombik egyre rothadtabbá és szürkébbé válnak, ráadásul egyre többen is lesznek, az utolsó megjelent évadban egyetlen élőre kb. 5000 élőholt jut.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek