A rovat kizárólagos támogatója

Bodroghelyi Csaba, a KÖVET Egyesület ügyvezető igazgatója augusztus 31-vel megvált tisztségétől. A szervezetnél eltöltött kereken hat év alatt megkérdőjelezhetetlen szakértelmével, elkötelezettségével erősítette az egyesület környezetvédelmi tevékenységét, miközben felismerte, hogy a környezetvédelem csak az egyik ága a fenntarthatóságnak, a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának.

Ennek megfelelően nagy súlyt helyezett arra, hogy a KÖVET a CSR valamennyi területén legyen jelen szakértőként, szervezőként, tanácsadóként.

Távozásának legfőbb oka, ahogyan ő maga megfogalmazta: „A KÖVET nagyon színes, változatos, izgalmas hely egyrészt, másrészt viszont rengeteg ügyet, témát, projektet kell kézben és/vagy fejben tartani. Úgy érzem, koromnál, családi helyzetemnél fogva jót tesz most a váltás.”

Az ügyvezetői pozíciót szeptember 1-től Bognár Károly tölti be, aki 2012-ben csatlakozott a KÖVET Egyesülethez külső kapcsolati igazgatóként. E minőségében feladata volt a tagokkal való kapcsolattartás, új tagvállalatok toborzása, a KÖVET kommunikációjának irányítása, a stratégia kialakításában való aktív részvétel. Korábban, 2008-2009-ben, már ő is volt tagja a KÖVET elnökségének, így nem volt számára ismeretlen a szervezet. Új ügyvezetőként célja, hogy a környezetvédelem súlyának megtartása mellett a CSR különböző ágai közötti optimális egyensúlyt kialakítsa a KÖVET működésében. Az új ügyvezető elkötelezettsége, nyitottsága, a KÖVET-ről meglévő élő ismeretei alkalmassá teszik őt arra, hogy az egyesület legjobb hagyományait megőrizve új lendületet adjon a csaknem 20 éves szervezetnek.

„A KÖVET a fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalkozások, civil szervezetek, oktatási intézmények és magánszemélyek szakmai és értékközössége. Legfőbb feladatunk ezért, hogy tudásunkkal, nemzetközi és hazai kapcsolatrendszerünkkel az eddiginél is jobban és intenzívebben szolgáljuk ki tagjaink igényeit” – hangsúlyozta a KÖVET új ügyvezetője.

További információ:  Balogh Eszter, kommunikációs munkatárs

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás