Hirdetés
greenfo/MTI

Mától újból változik a közlekedési rend a Ferenciek tere és a Március 15. tér átépítése miatt, közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Eltolt buszmegállók, lezárt lépcső, és forgalom lassulás.

Reggel 9 órától a korábbi Y-alagút melletti buszfolyosót és a gyalogos-aluljáróból a Petőfi Sándor utca felé vezető lépcsőt lezárják, azon az oldalon csak a Városház utca felé vezető lépcsőt lehet használni.

Buda irányában a buszmegállót kettéosztják, a 7-es, a 7E, a 173-as, a 173E és a 233E jelzésű, valamint a 907-es, a 908-as, a 956-os, a 973-as és a 990-es jelzésű autóbuszok számára az eredeti megállóhelytől mintegy 150 méterre, a többi buszjáratnak az eredetitől 100 méterre alakítanak ki ideiglenes megállót. A közmű- és útépítési munkák érintik az Astoria irányába tartó buszokat is, azt a megállót 50 méterrel hátrébb helyezik.

A munkaterület mellett a közúti forgalom számára mindkét irányban megmarad 2-2 forgalmi sáv, de a buszsávok lezárása miatt az autóbuszok is ezeket a sávokat használják majd, ezért a forgalom lassulására lehet számítani. A Március 15. téren és a Ferenciek terén korábban bevezetett közúti forgalomkorlátozások továbbra is érvényben maradnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás