A rovat kizárólagos támogatója

Vágóhídmentes Európáért indult az egész kontinensen polgári kezdeményezés és aláírásgyűjtés, amelyben hazai civil szervezetek, így a Macskaárvaház Alapítvány, a Magyar Vegán Egyesület (MAVEG) és a Szurkolók az állatokért mozgalom is szerepet vállalt.

A cél az, hogy a jövőben a súlyosan környezetterhelő, rengeteg szenvedést okozó és számos etikai problémát felvető húsipar helyett, az Európai Unió a növénytermesztést, a növényi alapú mezőgazdaság fejlesztését támogassa és dotálja.

Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: a polgári kezdeményezés sikere óriási lehetőség lenne ez nem csak az állat, természet és környezetvédelemnek, de a hazai mezőgazdaságnak is, hiszen hazánk, éghajlati adottságai, tudásbázisa és tradíció révén, éléstára és egyik fontos exportpiaca is lehetne  a növényi alapú étkezés fontos alapanyagainak.

Aki egyetért a kezdeményezéssel, az alábbi linken megtalálja és digitálisan támogathatja a sikere esetén állatok milliárdjainak életét megmentő kezdeményezést. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás